Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ticlaw je malé městečko na Floridě, jehož jediný profit pochází z turistů mířících po dálnici do přímořských letovisek. Plán rekonstrukce dálnice ovšem již se sjezdem do Ticlawu nepočítá a hlavní místní atrakce, safari, zeje prázdnotou. Děj filmu však nesleduje pouze snahy obyvatel městečka o nápravu, ale také několik příběhů projíždějících lidí, ať se již jedná o lupiče na útěku, jeptišky, dealera drog či několik partnerských dvojic, jejichž putování na Floridu se právě v Ticlawu protínají. (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľa známych hercov, ale výsledný dojem nič moc. Taká typická jednoduchá komédia, ktorá ma nemá príliš čím pobaviť. V pamäti mi ostane asi len rozprávka o poníkovi, ktorý žerie deti. :-) ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Nevím, mně to tedy jako pěkná satira nepřišlo, spíše jako klasická, spíše béčková, komedie zcela typická pro místo a dobu vzniku. V rámci humorných scének jsou snad občas komentovány nějaké společenské nešvary (korupce aj.), ale jinak je to jen snůška horších či lepších gagů, více či méně bláznivých, tu mírně oplzlých, tu morbidních, tu chlast a drogy. Z vod podprůměru to pro mě tahá sestava příjemných, také spíše béčkových ksichtů (Daniel Stern jako dealer koksu aj.) a asi celkem slušný budget (slon na vodních lyžích apod.). Co v tomhle filmu dělá na pozici režiséra John Schlesinger je mi záhadou, ale když tak koukám na jeho filmografii, tak to asi byla první předzvěst pádu do vod průměru. V ČR vydal na VHS Lucerna film video (LFV). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nadherna prechadzka napriec USA 80. rokov, uz vtedy mali kvalitny vozovy park. Proste staci vypnut, nechat sa unasat svetlami na dialniciach, rozziarenymi neonmi a obcas aj sprchne. Mam rad ked prsi vo filmoch : 85 % ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Původní verze měla trvat tři hodiny. (Pumiiix)
  • Celia Weston v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama