Reklama

Reklama

James May: Náš člověk v... - Japonsku (2020) (série)


Chlapeček z broskve (S01E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Peach Boy
Velká Británie, 2020, 52 min

Režie:

Tom Whitter

Hrají:

James May (průvodce)

Obsahy(1)

James přijíždí do Ósaky, Japonského města, které pulsuje životem. Herny s automaty Pačinko, vynikající street food, stand upy. Tohle všechno je v nabídce. Jódžiró, jeho věrný průvodce se vrací, aby Jamesovi představil zápasy sumó, ale James raději odjede v rychlovlaku, aby prozkoumal záhadu místního hrdiny, Chlapečka z broskve. Zakončí to návštěvou Hirošimy a překrásné svatyně Icukušima. (Prime Video)

(více)

Recenze (3)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po slabší předchozí epizodě se James May vrátil v plné síle a moje bránice dostávala nálož. Nudných pasáží tu tentokrát moc nebylo. Potěšil návrat ztraceného průvodce Yujira - nejhlučnějšího Japonce na světě. Dost velký bizár byla projížďka v motokárách a slušivých kostýmcích ulicemi Osaky. Nejvíce však asi pobavila zkouška anglického humoru na japonské publikum.  [83 %] ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase trochu lepší díl, tentokrát věnovaný hlavně jídlu v Osace, kuličkovým automatům, "vtipům", rychlovlaku, sumo soubojům a zen meditaci. Ve výsledku se prakticky nedozvíte nic moc nového, co by většinou už člověk o Japonsku nevěděl, alespoň tam nebylo jen hloupé hádání se štábem, tentokrát se jen James hádal o tom, zda je Černá kočka perverzní... ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půl hodinu tráví May čas v Osace. Pobavil mě stand - up, kde na japonské publikum anglické vtipy vůbec nezabrali ("Můj šéf mi popřál hezký den. Tak jsem šel domů") ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama