Reklama

Reklama

Angu Vaikuntapurathu

  • Indie Ala Vaikunthapurramuloo (více)

VOD (1)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, taký dobrý scenár, a tak teatrálne prevedenie! :( Kvalitná zápletka (hoci nie úplne originálna), zaujímavé postavy, atraktívny kontrast (kráľ vs. sluha), ... jednoducho všetko, čo by mohlo predurčovať film na skvelý zážitok. Ale bohužiaľ, potenciál doslova zabili všetky tie predimenzované akčné scény, teatrálne vsuvky, a priam neznesiteľné sebavedomé správanie hlavného "hrdinu" Bantua, ktorý sa síce tvári aký je pokorný a skromný, no jeho excentrizmus tomu akosi nenasvedčoval. Tento príbeh si viem predstaviť spracovaný oveľa atraktívnejšie, ako kvalitný drama-thriller. Ale v tomto prevedení to bolo až prehnané tlačenie na pílu a z môjho pohľadu žánrová katastrofa. Ešteže to ako tak zachraňovala konverzačná stránka filmu, ktorá bola prekvapujúco nad pomery dobrá. 2* ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Allu Arjun sa v tomto filme "vyřádil" aj čo sa týka tanečnej a hudobnej stránky aj akčnej. Príbeh o zámene synov z bohatej a chudobnej rodiny hneď po narodení a ich ceste neceste k skutočným rodinám. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Povedené, i když... Začátek spojený s výměnou novorozeňat není sice nic nového, ale slibuje možnou zajímavou podívanou plnou zápletek z této situace vyplývajících. Bohužel se z tohoto nápadu nepodařilo dostat ani půlku předem nastíněného potenciálu, což je určitě škoda. Nedokáži však toto promarnění šance označit za zklamání a velkou chybu tvůrců. Síla příběhu byla jinde. To, co mě zaujalo, byla hlavně Bantuova (A. Arjun) osobnost. Samozřejmě dokonalý nebyl (kdo je?), ale jeho vlastnosti a neústupnost vůči bezpráví se mi tuze líbila. Kde mohl, tam pomohl (a že se s tím vůbec nemazlil), aniž by měl nějaké vedlejší úmysly. Říkat NE! a s nikým se nekakat mu očividně problémy nedělalo. Neustále zarputilý výraz obličeje jeho "otce" Valmikiho (M. Sharma) uvidím ještě dlouho před sebou. Jelikož se jednalo o postavu slizkou a krajně nesympatickou, která stála u zrodu všeho, čekal jsem, že bude závěr trochu jinak směrován, i když svůj trest vlastně dostal... Mohu poté již jen doufat, že Bantu na svoji „matku“ a „sestru“ nezapomněl, jako po mávnutí kouzelným zlatým proutkem. Příběh jako takový nebyl plně konzistentní, což mi vadilo. Hlavně jeho poslední třetina mě postupem času přestávala bavit a směrovala až k nezájmu k viděnému. Množství různých útržkovitých a rozházených nápadů zkrze celé vyprávění nebylo rozhodně žádnou výhrou. Někde to na váze přidalo, někde to bylo zase zbytečné a odbíhalo se od toho důležitého a hlavního. Nehledě nato jsem si však našel několik svých velmi oblíbených míst. Jako příklad mohu uvést bitku kvůli šálu (všechny bitky), fascinace Bantua půvaby Amulye (P. Hegde) nebo křepčení v zasedačce na známé indické filmové písně. To jsem se vážně pobavil. A. Arjun a jeho namachrovaný macho styl mi někde přijde již zbytečně teatrální, ale v tomto případě jsem nezaznamenal problém a byl jsem s jeho osobitým projevem spokojen, sedl mi. P. Hegde je sympatická krasavice, takže jsem s hlavním hrdinou jako muž soucítil. Tabu byla příjemným osvěžením, a i když byla její postava chladná a odtažitá (což mělo důvod), tak jsem si ji užil. Mile mne zaujal i Jayaram v roli Ramachandra (skutečný otec Bantua). Hudební stránka byla spíše průměrná, ale opět nezklamalo provedení, které jako skoro vždy dokázalo opravdu výrazně oslovit. O opětovném "nacpání" bělošek do písní se už raději nebudu vyjadřovat. Hodnocení bylo v prvních dvou třetinách ve znamení jasných čtyř hvězd, ale ta poslední část mě přiměla přemýšlet i o snížení, na které nakonec nedošlo. Musím však poznamenat, že se jedná ve výsledku o čtyři slabší hvězdy. Akční, vtipné a místy i vážné. Jen škoda těch zbytečných přívěsků a dějových kudrlinek, mohlo to jako celek fungovat daleko silněji a sebevědoměji. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Chystala jsem se na to dlouho. Tak dlouho, až jsem omylem zhlídla Hindi remake. Jak z tak dobrýho filmu mohli udělat takovou sr.ačku? Toto má vše, akci, dobrou muziku a pžíjemný humor. Remake má jen ty písně a hodně trapný humor (a polovinu choreografie akčních scén, i když odfláklou), protože vlastně vynechali vše, co tento film dělá dobré. ()

Reklama

Reklama