Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (31)

Trailer 2

Recenze (4)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna dropnuta po 5. episodě, protože se tam nedělo nic jiného než Maple je OP a všichni ostatní z toho maj švandu. Hrozná nuda, pak už jsem přeskakoval další díly, jen proklikával a připadalo mi, že je to stále stejné. 1. sezóna nebyla vůbec špatná, ale tady už to bylo ohrané, bez inovací a stále se opakující jedno téma. I Gintama měla pár věcí inovativních. Tady zamrzli. Boreduri -% ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velké ale opravdu velké zklamání. Naprosto mě zde chybělo nějaké napětí, nějaký strach o hrdiny. Nějaký vývoj postav. Nebylo zde vůbec nic. Stále dokola všichni stále stejné útoky a stále stejné postavy. Jen protivníci měnili. A protože protivníci jsou jen random vygenerovaná NPC, tak nejsou nic jiného něž pohyblivé sochy. Jediný světlý okamžik bylo farmení petů. Ale jinak strašná nuda. Dokoukáno jen ze zvědavosti, jestli je to opravu tak špatné. ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak i druhá série dopadla velice dobře, kdy si to sice nezachovává úplně svého ducha jedničky, ale přesto to má svou zábavnost. Tentokrát se to moc už nezaměřuje na hlavní postavu, kdy je to spíše zaměřeno na všechny členy klanu "Javorového stromu" a pak také na členy ostatních klanů a hlavně jejich dobrodružství, přátelství a spolupráci spolu s jejich novými společníky. Vzniká tu tak mnoho momentů, kdy dostanou vývojáři hry pořádně zabrat, aby vytvořili příště něco ještě lepšího. Přesto tu stále jsou občasné momenty, kdy hlavní hrdinka překvapí nějakou tou novou schopností a netradičním použitím. Vtipnost se drží na svém, taktéž i animace a hudba, kdy možná jen u animace bych dodal, že to začíná být až přespříliš okaté na efekty. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě osobně o něco slabší zážitek, než bylo sledování první série, ale pořád docela fajn a příjemná podívaná. Přišlo mi ale, že celkově ubylo humoru, že těch absurdních, přepálených a zábavných momentů o tom, jak moc šíleně je Maple silná a tím ničí celou hru, je tu podstatně méně, všiml jsem si, že se směju akorát tak jednou, dvakrát za díl (z toho to „jednou“ je většinou na konci u "komunitního chatu"), což mi přijde na Bofuri vlastně docela málo. Jako kdyby si autor někdy na konci první série uvědomil, že si s tímhle jedním vtipem nevystačí, že bude třeba změnit přístup, aby se hlavní hrdinka mohla dostat do situací, kdy o ní bude mít čtenář/divák strach a snažil si připravit půdu pro nějaký další příběh. Takže v téhle sezóně vidíme v podstatě jen jeden moment, kdy Maple získá nějaký nový šílený upgrade, zatímco ostatní kolem dohání ten propastný rozdíl, a tak je polovina série zase jednou jako Pokémoni, což mi vlastně nijak extra nevadí, z MMORPG, co jsem hrál, jsem na „pety“ a „mounty“ zvyklý. Ovšem ona změna je hodně patrná v samotném finále, které je už v podstatě oslavou týmové spolupráce, místo toho, aby Maple sama natrhla finálnímu bossovi řiť za nechápavého dohledu všech okolo. Takže místo „super über roztomilé hrdinky“ tu máme seriál o tom, že „společně všechno zvládneme“ a já si nejsem jistý, jestli mě to zrovna tady těší, jestli jsem spíš nechtěl sledovat jen tu absurdně silnou Maple… Na druhou stranu jsem si i tak tuhle sezónu docela příjemně užil, těšilo mě, kolik rozličných lokací mi tu autoři představili, dokázali mě přesvědčit o tom, že herní svět tohohle VRMMORPG je opravdu náležitě bohatý – zkrátka získal jsem ten pocit, že bych se sem jako hráč chtěl podívat. Stejně tak jsem neměl problém sledovat příhody všech zdejších postav. Bofuri je pro mě totiž seriál, kde mám hodně rád hlavní hrdinku, pak se mi líbí další 2-3 postavy a zbytek je prostě jen OK, což v praxi ale znamená hlavně to, že tu není vůbec nikdo, kdo by mi vadil a v téhle řadě i včetně všech těch jejich „zvířátek“. A to je na anime s tolika postavami vážně solidní výkon! Dokonce i ten samotný závěr, ukázka dalších nových postav a jasný signál, kam se bude příběh dál ubírat, mě mírně zaujal, pořád si jsem jistý, že až vyjde další řada, že se na ní rád podívám, ale na druhou stranu začínám silně pochybovat, že si jakékoli pokračování užiju tolik, jako první sérii (i když ta byla z velké části jen o jednom vtipu), zkrátka že to dopadne jako tato druhá sezóna, takže ne líp jak 7/10. ()

Reklama

Reklama