Reklama

Reklama

Draci v oblacích

(seriál)
  • Japonsko Kútei Dragons (více)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(12)

Na jídelním lístku jsou draci, ale posádka vzducholodi Quin Zaza je musí nejdřív ulovit. Pokud neuspějí, prázdné žaludky budou tou nejmenší z jejich starostí. (Netflix)

Recenze (6)

loki5 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale dost průměrné provedení. A hlavně to nemá žádnou dějovou linku. V podstatě je to jak dokument ze světa velrybářů. 60% ()

Navrus09 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka, která zabaví. Děj není extra náročný, jedná se spíš o zachycení denního režimu lovců draků a jejich povinností na vzducholodi. Pokud máte rádi animaci jídla, připravte se. Podobně jako u Ghibliho se vám budou sbíhat sliny. Na lenošení a odpočinek u televize je to fajn podívaná. ()

Oxymoron5 

všechny recenze uživatele

Poslední díl to vystihuje. Teď tě zachráním, abych s tebou pak mohla bojovat a sníst tě. Celkem fajn minisérie s pěknou animací, hlavně jídla. Nějaký obsáhlejší děj jsem ani nepotřeboval. ()

Imperator 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slibný seriál co nás zavedl do zajímavého světa lovců draků ale seriál postrádá nějaký hlavní cíl a stává se z něj jenom soubor příhod. Docela pěkná animace ale v seriálu postrádám nějaký větší vývin vztahů mezi postavami a celkově nějaký větší vývin děje. ()

BrkosOv 

všechny recenze uživatele

Podprahové loby za velrybářský průmysl. Se sebezapřením dokoukal celé počin a je mi z něj na blití. Ale uznávám celkem příjemnou animaci a hudbu. A kdyby to bylo o něčem jiném než zabíjeni zvířat mohla to být i poklidná pohodovka. ()

Reklama

Reklama