Reklama

Reklama

Draci v oblacích

(seriál)
  • Japonsko Kútei Dragons (více)
Trailer 4

VOD (1)

Epizody(12)

Na jídelním lístku jsou draci, ale posádka vzducholodi Quin Zaza je musí nejdřív ulovit. Pokud neuspějí, prázdné žaludky budou tou nejmenší z jejich starostí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (6)

Oxymoron5 

všechny recenze uživatele

Poslední díl to vystihuje. Teď tě zachráním, abych s tebou pak mohla bojovat a sníst tě. Celkem fajn minisérie s pěknou animací, hlavně jídla. Nějaký obsáhlejší děj jsem ani nepotřeboval. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale dost průměrné provedení. A hlavně to nemá žádnou dějovou linku. V podstatě je to jak dokument ze světa velrybářů. 60% ()

Reklama

Imperator 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slibný seriál co nás zavedl do zajímavého světa lovců draků ale seriál postrádá nějaký hlavní cíl a stává se z něj jenom soubor příhod. Docela pěkná animace ale v seriálu postrádám nějaký větší vývin vztahů mezi postavami a celkově nějaký větší vývin děje. ()

Navrus09 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka, která zabaví. Děj není extra náročný, jedná se spíš o zachycení denního režimu lovců draků a jejich povinností na vzducholodi. Pokud máte rádi animaci jídla, připravte se. Podobně jako u Ghibliho se vám budou sbíhat sliny. Na lenošení a odpočinek u televize je to fajn podívaná. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama