Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abbie, zklamaná svými předchozými známostmi, se zaptlete se svým homosexoálním přítelem. A jelikož její biologické hodiny tikají, nezbývá jí než udělat příští správnou věc... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jsem se na tenhle film díval v horečkách, ale hodně mě to pobavilo. Teda Rupert Everett nemá chybu a je tady po celý film. ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Gýčová patetická sračka s odpornými postavami, odporným príbehom, hnusnými dialógmi a odpornou Madonnou, ktorá NIKDY nemala byť herečkou. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Žánrově nevyhraněný film, který kupodivu není vůbec tak špatný, jak se o něm psalo. Z Madonny se vám jako obvykle bude chtít zvracet, příběh skáče z romantické komedie do melodramatu a soudního dramatu, ale má jednu nepopiratelnou kvalitu, která ten film zachraňuje - Ruperta Everetta. Tento talentovaný Brit si byl jistě vědom, že nehraje v žádném veledíle, přesto svou roli zahrál tak zodpovědně a se sobě vlastní nadsázkou, že je to především jeho film. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Na to že v tom hraje Madonna to tak špatný není, i když mě docela překvapuje že se toho filmu ujal MARATONEC Schlesinger! ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda romantiku. Nemám ráda Madonnu. Ptáte se "proč na to teda zíráš, ty náno?" Inu, mám ráda Ruperta Everetta. A venku tehdy pršelo. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděla film poprvé v Otavě, říkala jsem si: fajn, konečně film, který jen vypráví příběh, ale zároveň vám nedává radu, jak ho vyřešit. A to bylo tehdy velice nové. A vlastně je pořád. A Madonna se nemá vůbec zač stydět. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že člověk, který natočí Maratónce nebo Půlnočního kovboje, na sklonku kariéry kývne na podobný projekt. Na rozchod není pokaždé vhodná flaška, zvlášť když slzy utírá kamarád, který je navrch gay. Z tohohle bude totiž svérázné rodičovství. Nedozvíme se nic o liberálním pojetí rodiny, nezjistíme nic o tom, zda a jak homosexuál touží po tom být rodičem, navíc se ani nedojmeme, ani nás tvůrci prakticky nerozesmějí. Scénář kličkuje, nic rozebere pořádně. Ve výsledku místy zmatené, celkově zbytečné. A to Rupert Everett ještě leccos zachránil. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Jedno je po této "relativní ptákovině" jasné, paní Madonna by neměla být před kamerou jako herečka, svou úlohu zde jednoznačně nezvládla, příliš tuhá, naučená, klasický neherec, v takovém případě musí být režisér mistrem, např.jako pan Passer či Forman, aby zvládl ono "neherectví" usměrnit a dát mu správné tempo a sílu.!! ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Abbie chce od života víc, než život se zábavným homosexuálem Robertem, který ji, v rámci precizně provedeného utěšování z rozchodu, přivedl do stavu zvaného JINÝ. Tento snímek má ambice v oblasti kombinace humoru se závažnými tématy, ale svým nevyváženým provedením postupně selhává na všech frontách. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Moc pozitivně se to hodnotit nedá. Madonna hrát neumí, Rupert Everett je lepší a John Schlesinger natočil již povedenější kousky. Je to poměrně nudné a zdlouhavé a nikterak to v závěru nepřekvapí, protože závěr je natolik předvídatelný, že se s tím nedá nic dělat. Ani po režijní stránce to Schlesinger ničím neobohatil. Režíruje dost rutinně. Nepřečíst si jeho jméno v titulcích nepoznal bych, že to natočil právě on. Remake songu American Pie to celé spasil a pár dobrých momentů se rovněž najde, ale to na dobrý film nestačí. A na to, že to byl poslední Schlesingerův film, se příliš nevytáhl. 40% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Průměrné drama s poněkud křečovitou Madonnou, občas lehce přehrávajícím sympaťákem Everettem a poněkud marnými pokusy natlačit se i do komedie. Přes několik světlých okamžiků a úsměvných momentů jsem jim moc nevěřil a stejně tak jsem se ani moc nebavil. ()

jhrasko odpad!

všechny recenze uživatele

..ešte horšie než tematicky podobný The Object of my affection videný minulý týždeň. U pána Hytnera mi to je jedno, u pána Schlesingera, režiséra legendárnych vecí ako Polnočný kovboj a Maratónec, je to neodpustiteľné. Okrem soundtracku, ktorý je sám o sebe päťhviezdičkový, ide o paškvil, zhovadilosť a fatálne fiasko. Rozbolel ma z toho břich (a že sa doň toho zmestí) ! Fuj ! ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Madonna tento film potopila i zachránila. Nic proti ní nemám, to rozhodně ne, ale musím přiznat, že zde na mě působila poněkud... dřevěně. Je fakt, že s tak laciným scénářem plným nablblých dialogů nenadělá moc herec, natož pak neherec, avšak ve zdejším lese dřevěných herců působí Madonna jako tisíciletá sekvoj. A nezachránil to ani John Schlesinger z pozice režiséra - jeho práce se mi obvykle líbí, nicméně tento snímek byl po režisérské stránce ukázkový příklad rutiny a fádnosti. Madonna však Příští správné věci zachovala alespoň ždibec cti prostředictvím své cover verze písně American Pie, která je skutečně povedená, ve své době byla hitem a navíc příjemně odvádí pozornost od všeho ostatního ve filmu. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tomto filmu nehrála Madonna tak se na něj asi těžko podívám. Ostatní věci mě jenom odrazovaly. Počínaje příběhem, celkovými reakcemi na tento film a zjištěním, že Madonna neumí hrát. Nevím jestli je můj pohled až tak moc vůči ní zaujatý ale podle mého názoru to zvládla výborně, samozřejmě to nebyla role jako v Evitě ale i tak to podle mého zvládla na vysoké úrovni. Příběh také nebyl tak mdlý a bez emocí jak jsem si myslel ale i tak ve výsledku se to zdá jako zbytečný film ale já jsem rád, že jsem ho viděl už jen kvůli ní. Kvalitní 3*. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Zdlouhavý něco o ničem. Bylo to dráááááma o Madoně, nějakým teploušovi a dítěti někoho a zárověň nikoho. Nic moc zážitek. ()

Reklama

Reklama