Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abbie, zklamaná svými předchozými známostmi, se zaptlete se svým homosexoálním přítelem. A jelikož její biologické hodiny tikají, nezbývá jí než udělat příští správnou věc... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Abbie chce od života víc, než život se zábavným homosexuálem Robertem, který ji, v rámci precizně provedeného utěšování z rozchodu, přivedl do stavu zvaného JINÝ. Tento snímek má ambice v oblasti kombinace humoru se závažnými tématy, ale svým nevyváženým provedením postupně selhává na všech frontách. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu na sebe působí dvě rozličné síly a stejně tak v mém hodnocení. První je báječný Rupert Everett, který celý film drží a naštěstí téměř nesleze z obrazovky. Naopak Madonna, která je pro mě spíš tanečnicí a striptérkou, sem vůbec nepasuje, opravdu, opravdu hraje špatně.Dějově film nijak nevybočuje z hollywoodského průměru. Nakonec tedy převážil aspoň malinko dojem z báječného Ruperta Everetta a tak tedy 5/10. A Benjamina Bratta teda taky nemusím... ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Neustále příšerně patetickým způsobem nasvícený obličej Madonny i Everetta :D :D Když jsem si toho všimla podruhé, řekla jsem si, že je to "náhoda", když to ale bylo téměř v každé scéně - řekla jsem si, že režisér byl asi nalitý :D Madonny stejný účest po dobu cca 8mi let, její nestárnoucí obličej a "trapné" zpomalené scény - byla jsem ráda, že jsem ten film dokoukala. Ruperta Everetta v rolích gayů miluju :) A byl tam, jak tu již zaznělo - výjimečně po celou dobu filmu :D :D Tahanice o dítě, Madonny tělo, které ale nechce ukázat v plavkách - raději si vezme velice asexuální model a Benjamin Bratt, který by mohl odhalit ale více...Je to patlanice, utahaný, ukecaný a nudný :D ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tomto filmu nehrála Madonna tak se na něj asi těžko podívám. Ostatní věci mě jenom odrazovaly. Počínaje příběhem, celkovými reakcemi na tento film a zjištěním, že Madonna neumí hrát. Nevím jestli je můj pohled až tak moc vůči ní zaujatý ale podle mého názoru to zvládla výborně, samozřejmě to nebyla role jako v Evitě ale i tak to podle mého zvládla na vysoké úrovni. Příběh také nebyl tak mdlý a bez emocí jak jsem si myslel ale i tak ve výsledku se to zdá jako zbytečný film ale já jsem rád, že jsem ho viděl už jen kvůli ní. Kvalitní 3*. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Nebudu se vést na „módní vlně“ odsuzování Madonny jen proto, co si to světová hvězda dovolila cpát se ještě i do filmu (nevadila mi, asi tak, jako Hanča Zaňáková v „Troškařinách“), ani tvrdit, že film je béčkovina a dávat mu přitom desítku za příběh. Film rozhodně není propadák ani světový trhák, ale má v sobě i něco něžně zvláštního, lehce zabaleno do americké přisládlosti … 6677 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (9)

  • Pracovní název filmu byl The Red Curtain. (contrastic)
  • Madonna nosila při natáčení umělý zub, aby zakryla mezírku mezi svými vlastními předními zuby. (contrastic)
  • Madonna k filmu nazpívala píseň Time Stood Still. Režisér ji potom přemluvil k nazpívání cover verze songu American Pie. I přes to hudbu songu Time Stood Still můžeme ve filmu slyšet. (Patw)

Reklama

Reklama