Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Milencům Patty a Drakeovi se podařilo splnit jejich velký sen. Společně si koupí na úvěr polorozpadlý viktoriánský dům v poklidné čtvrti Pacific Heights. Aby mohli lépe splatit dluh bance, začnou větší část opraveného domu pronajímat. Jedním z nových obyvatelů domu se tak stává vždy elegantně oblečený a důvěryhodně vyhlížející Carter Hayes. Patty s Drakem ale brzy zjistí, že nezaplatil slíbenou část nájmu předem. A než se oba vzpamatují z prvního šoku, změní se Carter v rafinovaného sadistu, který jim v jejich vlastním domě udělá ze života pravé peklo... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

kingik 

všechny recenze uživatele

Michael Keaton to je hvězda tohoto jinak velmi průměrného thrilleru. Dvojice Melanie Griffith a Matthew Modine nestojí za nic, ale Keatonův psychopat by si zasloužil lepší film. Jeho výkon je velmi přesvědčivý a nepostrádá oscarové ambice, ale víc už na tomhle filmu pochválit nelze. Režie Johna Schlesingera je čistě průměrná a právě od něj bych čekal mnohem víc. Bylo to schematické, odhadnutelné, ale Keaton to zachránil. Mé hodnocení: 50% ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se oscarovémnu Johnu Schlesingrovi nějak vymklo z rukou. Vypadá to jak kdyby si během filmu zašel na kafe a režii přenechal svému asistentovi, který se teprve zaškoluje. To by ale bylo ode mě moc nehezký. Zas tak strašný to nebylo, pár světlých chvilek tam bylo. Domovníkova bezmoc a beznaděj byla v podání M. Modina celkem přesvědčivá, ale jeho role mi tedy moc sympatická nepřišla. To trýznění jsem mu docela i přál. A k Melanie Griffitth se už vůbec nehodil. U té mi připadá, že dohromady neměla moc co hrát. M. Keaton docela ujde, podivínsky rozhodně vypadá a svůj byt zplundroval celkem solidně. Hudba Hanse Zimmera se ovšem nezapře. Konec se s podivem vydařil, ale na vyšší hodnocení to určitě nestačí. Jisté ale je, že J.Schlesinger má na skladě lepší zboží... ()

Reklama

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Ak budete ignorovať absolútne nelogický fakt na ktorom je postavený celý film - že nájomca nie je schopný ani pomocou polície či súdu z vlastného domu vyhodiť nájomníka ktorý nezaplatil ani cent za bývanie od kedy sa tam nasťahoval - tak v takom prípade sa jedná o celkom slušne spravený thriller s dávkou patričnej mysterióznosti. Ak však začnete nad filmom premýšlať (to vám naozaj neodporúčam) v hlave vám začnú chodiť otázniky prečo polícia chráni takéhoto človeka. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nic moc podívaná. Klasický televizní thriller, kterému hraje do karet jeden jediný fakt - Michael Keaton. Tak ďábelského jsem jej neviděl už pěkně dlouho, je to vlastně jen on, kdo táhne film k dvouhvězdičkovému hodnocení. Samotná zápletka je již nesčetněkrát obehraná, postava jenž hraje Matthew Modine je k uzoufání nereálná a její chování také postrádá jakékoliv logické uvažování, pán scénárista se příliš nevytáhl. Závěr je nudný a jen mě ujistil v mém hodnocení. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Vzdy som mal rad podobne psychothrillery, kde psychopat ohrozuje ludi a tento bol jeden z mojich prvych, ktory som videl. Michael Keaton je slizky a odporny, ale chvilami som az pochyboval, ci su naozaj vsetky prava v prospech psychopata, tak ako to bolo zobrazene v tomto filme. Avsak ako som si uz v tychto filmoch zvykol, psychaci maju maju minimalne 8 zivotov a skoro vzdy sa im vsetko dari :-) ... 12.04.2010 _______ Melanie Griffith - (Patty Palmer) +++ Matthew Modine - (Drake Goodman) +++ Michael Keaton - (Carter Hayes) +++ Mako - (Toshio Watanabe) +++ Nobu McCarthy - (Mira Watanabe) +++ Laurie Metcalf - (Stephanie MacDonald) +++ Hudba: Hans Zimmer +++ ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Beverly Hills. (Terva)

Reklama

Reklama