Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálna dráma o radostiach a strastiach súčasného rodičovstva... Sara a Nicola sú spokojní manželia a rodičia šesťročnej dcéry, narodenie druhého dieťa však totálne naruší rovnováhu ich rodiny. Pribúdajú povinnosti, náznaky nespokojnosti i krízy stredného veku. Riešením by mohla byť opatrovateľka, kde však nájsť takú, s ktorou by ste sa nebáli nechať svoje deti osamote? Alebo je liekom na ich situáciu niečo celkom iné? (RTVS)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (11)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

komické drama o dvojici kterou zaskočilo narození druhého potomka.Myšlenkové pochody ovlivněné esrtogenem a testosteronem.A samo že ženská je spouštěč kardinálních ,válečných situací.Přišlo mi to reálné i s tím binčusem po bytě.kdy chlap to zvládne levou zadní a jen se objeví matka je výsledek snahy opět na nule..Ráda jsem zase potkala Mastanderu.Cortellesi mi k němu nesedla.A už v italských filmech potkáváme neitalské herce.Už to není ono po evropsku.A kdyby jste neměli zrovna echt náladu tak hudba která doprovází závěrečné titulky vám dodá tu správnou ()

ibeh 

všechny recenze uživatele

Uvedený žánr drama je zde zavádějící. Je to klasická dramedie. První polovina filmu je velmi zábavná, zvláště scény konfrontací rodičů a prarodičů či vybírání chůvy :) Kdo viděl, jistě ví. Druhá polovina trochu ztrácí dech, ale celkově je to příjemné komorní dílko s italským temperamentem, které stojí za vidění. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý v prvej polovici rozveselí, v druhej ide do vážnejšieho, nakoniec ale všetko dobre dopadne. Len keď sa obzriem spätne, nechápem, ako žili naši predkovia, keď mali po osem detí a tešili sa z toho, uživili to, brali to ako požehnanie. Dnes sa nám v konzumnej spoločnosti stále viac naskytá obraz, aká je to záťaž, aké to je ťažké, že sa deti neoplatí mať a to najmä práve v krajinách, kde je všetkého dostatok. Aj preto tu títo dvaja vyznejú pre mňa ako amatéri, ktorí ani po štyridsiatke a jednom dieťati nevedia ako si ho poriadne užiť, práve naopak zúfajú si, ako by to bolo jarmo na hlave. Veľmi čudné postoje tej najrozvinutejšej západnej civilizácie. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia, ktorá sa snaží vtipným spôsobom zobraziť rodičovské a manželské problémy súčasných rodičov. Výsledkom však nie sú salvy smiechu ale možno kvôli vlažným hereckým výkonom maximálne pousmiatie. Samotní herci však asi nie sú na vine, pretože už samotné nastavenie atmosféry nevytvára tlak na gagy a všetko prebieha v pohodovej atmosfére. Ale vtip s vyskakovaním z okna je super. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, hodně vypovídající o naší době nejen v v Itálii, ale asi v celé Evropě. Jistě se tam najdou komediální nebo alespoň zlehčující prvky, ve skutečnosti je to příběh velmi smutný. Stresující situace provázějí dnes člověka nejen v zaměstnání, ale i v rodině, jsou vlastně nepřestávající, provázejí nás po celý život a neumíme si s nimi poradit. Posledních deset minut jsem neviděl, takže mi závěr unikl. ()

Galerie (20)

Související novinky

8. ročník MittelCinemaFest bude online

8. ročník MittelCinemaFest bude online

23.11.2020

Začíná VIII. ročník Středoevropského festivalu italského filmu MittelCinemaFest, který je na programu od 26. listopadu do 3. prosince na platformách MYmovies.it a LIVE moje kino v bezplatné online… (více)

Reklama

Reklama