Reklama

Reklama

Trilobit 2020

(pořad)
Publicistický
Česko, 2020, 90 min

Účinkují:

Martin Myšička (moderátor), Petr Kroutil

Obsahy(1)

Český filmový a televizní svaz FITES již po třiatřicáté uděluje v Berouně ceny Trilobit za nejlepší umělecké počiny ve filmu a televizi. Odborná porota vybírá své favority z mnoha audiovizuálních děl, dětská porota udílí cenu jedinou. Prostor dostane také cena Vladislava Vančury, která se uděluje výrazné osobnosti za její celoživotní dílo. Možná bude udělena i Zcela zvláštní cena poroty Zlatý citron, která v posledních ročnících získává na popularitě. Slavnostní večer audiovizuálních cen TRILOBIT 2020 se tentokrát odehraje ve stylu swingu se vším, co k němu patří: s hudbou a zpěvem swingového mága Petra Kroutila a jeho Original Vintage Orchestra, s tanečním doprovodem a nebude chybět ani moderátorské slovo Martina Myšičky. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

TT1905 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl vážení nářez. Pominu obsah a jednotlivá ocenění, na která může mít každý svůj názor. Ovšem to provedení, takhle nějak si představuji, že v Berouně vypadají večerní zábavy, které si organizují senioři v domově důchodců. Vrchol večera přišel po udělení ceny Zlatý citron, když se na pódiu objevily podivné bytosti a za projekce pořadů „oceněných“ moderátorů rukama ve vzduchu mačkaly citrony. To byla zřejmě ukázka rozcvičky, která seniory čeká ráno. V Česku je stále více různých „galavečerů“ a slavnostních předávání cen, ovšem tohle patří mezi ten nejhorší odpad. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Medvědí služba pro FITES. 1) Tak nějak si představuji předávání titulů Hrdina socialistické práce v roce 1954. Terminologie se změnila, nuda zůstala._____ 2) Nesporně záslužná činnost je degradována šumařskou hudbou a tancem, podlézavým Myšičkou a pro diváky zcela nezajímavým podáním. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama