Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Riley Flynn se vrací domů, kde se potkává s rodinnými problémy, starými známými i novým knězem u sv. Patrika. Na ostrově se mezitím schyluje k temné bouři. (Netflix)

Recenze (13)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Či sa pustitť do tohoto seriálu, ma presvedčilo Stuckmannovo video na YT, a samozrejme Flanaganovo meno. Prvý diel je atmosférický až tak, že prekonáva viaceré ostrovné záležitosti, určite napríklad na mňa pôsobil presvedčivejšie, než britský Tretí deň. Čo sa z toho vykľuje, nie je po prvej epke vôbec jasné, ak ste si samozrejme nepozreli vopred indície a spoilery. Ako bude so všetkým súvisieť náboženstvo, sa rád nechám prekvapiť. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Izolovany ostrov, jeho atmosfera i postavy celej komunity posobi pomerne uveritelne. Nesmierne ma potesila i ucast Kate Siegel, po jej ucasti vo vybornych The Haunting. Zatial je to akesi "zvlastne". Typek ma po nehode pred zaspavanim  pred ocami obraz, v mocariskach plnych maciek, zrejme "ktosi" pobehuje a novy fararko, ktory tak moc nevyzera, ma u seba v byte nadrozmernu "bednicku". Najotravnejsia postava je zial zial tiez a vyhrava ju uzkoprsa otravna "panbickarka". Rozohrane roznymi smermi. Snad ten, ktorym sa to napokon bude uberat nebude opozerany, ci hlupy. Ako otvarak vsak o cosi slabsie na to, aby sa divak "zahackoval". U inych Flanaganovych kuskov som tuto skusenost nemal. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako většina Flanaganových snímků, má i tento seriál pomalý a pozvolný rozjezd. To znamená, že první epizoda je čistě nastíněním hlavní zápletky a představení postav. Více od toho ani neočekávejte a pokud se přemáháte ve sledování pokračovat, určitě s tím počítejte pro druhý a třetí díl. Pak vám garantuji - a to ještě nemám dané epizody zhlédnuté - vám to Mike vrátí i s úroky. A to myslím v dobrém. 65% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flanagan je skvělý spisovatel i režisér. Nekompromisní. Nebál se vypustit pilotní epizodu, která osloví hlavně náročného diváka. Resp.epizodu, která běžného fanouška hororu nemůže uspokojit. Pomalu budovaná atmosféra, seznamování s postavami způsobem, jaký si může dovolit jen vynikající pozorovatel a vypravěč na ploše minisérie. Vztahy mezi nimi jsou samy o sobě jaksi mystické. A do toho se začínají dít i divné věci. Nepřirozené věci. Ale díky tomu pitvání postav, je to zatím vedlejší. Zatím. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl, jak je u Flanagana zvykem, už od začátku buduje atmosféru a základy příběhu a narozdíl od jiných pilotních dílů se nesnaží na sílu udeřit nějakým wow momentem, který by nalákal dále. Jestli je to dobře, nebo špatně, to už je asi na každém z nás, každopádně doufám, že v následných dílech se děj rozjede a nebude přešlapávat na místě. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama