Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Horlivá Bev nabádá při velikonoční vigilii k pevnější víře. Sarah odhalí výsledky znepokojivého experimentu a má znepokojivé tušení. (Netflix)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V predposlednej časti sa uskutoční oná Polnočná omša z názvu, čo je celkom prekvapivé, asi by sme viacerí čakali, že sa tak udeje vo finále. Takto ale aspoň nevieme, čo nás v ňom skutočne čaká. Dúfam, že nie akčná naháňačka po ostrove a pokus o záchranu zvyšku sveta pred jeho novými vládcami. Omša je nakrútená skvostne, predtým sa celé mesto zahalí do tmy a všade sa zapália sviečky, vrátane kostola. Čo viac si hororový fanúšik môže priať. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda, kde se vše připravuje k velké gradaci a epickému finále, v němž se síly lidské a upírské střetnou v nerovnoměrném souboji. Uvidíme, jak to Flanagan pojme, ale doufám že stejně originálně jako jiné zvraty zde viděné. Za což má tento seriál velké plus, neb jsem od něj takové scénáristické veletoče nečekal. 90% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tato epizoda konečně překlápí Půlnoční mši v regulérní horor, byť si "andílka" neužijeme na dlouho. Bev je skvěle obsazená...je mi sympatická stejně, jako byla fanatická náboženská mrcha v Mlze. Ale oni jsou parádně obsazeni všichni. Až se bude dělat film o Nick Caveovi, bude Hamish Linklater skvělá volba. Díky této epizodě jsem si potvrdil, že vedle náboženských pomatenců a fanatiků, je Satan pouhý amaterský filatelista. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, za vydarenu atmosferu tej absurdity v kostoliku na polnocnej si to ozaj zasluzi pochvalu. A Bev stale na koni, otravna ako vzdy. :) Hoci dovtedy par klise s "izolovanim" ostrova trosku zamrzelo, ale v konecnom dosledku im asi opatrenia nejak "dosli". Konecne touto epizodou doslo k naplneniu "mena" serialu. "Anjel" bol akysi mlkvy a akosi nepodstatny v celom tomto, hoci jeho prve "zjavenie" malo nalezity efekt. ()

iN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně skvěle napsaná, neutahaná a postupně gradovaná epizoda, kde si malé cameo střihne i náš hlavní antagonista ;) Od půlky epky jsem byl fakt přibitý ke gauči. ()

Reklama

Reklama