Reklama

Reklama

Recenze (3)

Mini_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato recenze nemá urážet Disney.Ne jedná se jen o závěr seriálu, ale o ENDGAME v animovaném filmovém/seriálové světě. Dechberoucí závěr seriálu Owl House, patří mezi jedno z nejlepších animovaných seriálových zakončení. Tahle 50 minutová epizoda měla všechno co ty předešlé. Postavy byly opět nádherně napsané, hlavně teda Luz, která má mnohem více prostoru než jindy, ostatní byl také geniálně napsané postavy. Tahle epizoda měla opět rotačák emocí a jedná se o nejsilnější epizodů z této série. Hlavně u konce se to nejvíce projevuje kdy jsem byl plný slz když jsem si uvědomil, že tohle je naposledy co vidím tenhle svět a postavy. Bude to složité vidět už třetí Disney animovaný seriál, který skončí (děkuji Disney >:0). Kolem a kolem musím říct, že tady není skoro nic co bych měl s kritizovat, jedná se o nádherný finále jednoho z nejlepších animovaných seriálu, které jsem kdy viděl plných odkazů na jiné epizody a bude to pro mě dost složité najít, takhle moc povedený seriál. 10/10 ()

Scanerior 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Watching and Dreaming je epizoda, která je finálem celého seriálu The Owl House a jsem rád, že mohu říct, že tato epizoda je stejně jako předchozí dvě speciální epizody neskutečně povedená. Opravdu perfektní zakončení, kde je všechno a myslí se na každou postavu. Příběhová i hudební stránka jsou naprosto dokonalé, líbí se mi charakter postav, speciálně pak třeba Collector mě bavil opravdu celou dobu, Luz také skvěle napsaná postava a další. Neskutečně jsem si užil sledování tohoto seriálu a speciálně pak poslední 3. sérii. ()

Gerwant_L2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále je nejlepší... Ale jak se říká Nothing ever Last Forever a proto tohle zakončili škoda že to nemohlo trvat déle páč i mělo ale klasická S3 byla zrušena a máme co máme... Všechny pocity co zde u postav vidíme jsou jedny z nejlépe vykreslených z celého The Owl House...Luz,Amity, Hunter a další Postavy ukončili svůj příběh výborně... A hlavně Luz páč třeba v první série byla Happy tady bylo vidět tě má odhodlání svojí chybu napravit a to se jí též povedlo... Z Belose udělala dva kusy a následně ho Eda, King a Raine rozšlapají a končí tento velmi výborný příběh... 10/10 ()

Reklama

Reklama