Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Diskuze

SoulAsAGem

SoulAsAGem (hodnocení, recenze)

sot:  :D :D

Jste si jistá, že si nic nedáte? 

Ne, už jsem měla ráno jogurt...O tak neskutečně velký brambor pro tak malou holku...?...

warner

warner (hodnocení, recenze)

"Morty, vezmi si kalhoty, jde k tobě malý chlapec" **************************

Fire#2

Fire#2 (hodnocení, recenze)

iwik: naprosto ale naprosto souhlasím, jako by si mě citovala :-)

iwik

iwik (hodnocení, recenze)

Když jsem ještě nevěděla, o co jde, nikdy mě nenapadlo se na to kouknout, ikdyž jsem věděla, že to dávají v TV a přesněji řečeno jsem spíš odmítala se na to dívat. Za to, že jsem si k tomuto seriálu našla cestu tedy děkuji své tetě, která se na to vždy, když ji vyšel čas dívala. Chytlo mě to tak, jak žádný jiný seriál. Jednoduchost, lehkost, vtipnost, nadnesenost, bláznovství, to vše jsou vlastnosti, které by podle mě měl mít ten pravý sitkom, aby se u něj člověk odreagoval a hlavně dobře pobavil. A to vše Chůva má. Opravdu nechápu ty namyšlené "inteligenty", kteří tomu dají odpad jen za to, že je to pod jejich úroveň, aby se na něco tak primitivního dívali. Copak se musíme dívat jen na složité filmy s komplikovaným dějem, nutícím k zamyšlení a ukazující nám běžné věci (vraždy, násilí, nenávist, zášť, pomstychtivost...), které vidíme všude kolem nás, aby jsme byli cool? Já tyto filmy neodsuzuji a taky se na ně ráda podívám, ale není to jediné, z čeho mi slunce svítí....  Navíc Chůva má něco, co u jiných a oblibenějších sitkomů (Přátelé. Ženatý se závazky...) postrádám. Za prvé: Bezkonkurenční sluha Niles, kterého netřeba více komentovat. Za druhé: Postava C.C. Babcock, bez které by Niles prostě nefungoval. za třetí: Poblázněná rodina hlavní hrdinky (Sylvie, Yetta), které nemusí ani nic říkat a smějete se už jen při pohledu na ně. A naposledy ale ne v nejmenším postavy M. Sheffielda a Fran, tvořící snad nejlepší a nejsympatičtější seriálový pár vůbec. Je to prostě sitcom, kterému bych dala i 10 hvězd, kdyb to šlo.

Teruna

Teruna (hodnocení, recenze)

No a hlavně je to částečně parodie sama na sebe, což tady asi málokdo pozná, zrovna tak jako o Ženatém se závazky se to tady neví. Jsou seriály (i filmy) ke kterým si člověk musí najít cestu a pochopit, která bije...

KaKKashi

KaKKashi (hodnocení, recenze)

Je to krásná ženská*, každej den novej kostým*, mraky hostů a super sluha*...tři hvězdy jasný

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Jak někdo může říct otřesný dabing?????!!!!Chápu,že seriál nemusí sednout všem,ale co se týká dabingu,tak dabéři u tohoto seriálu odvedli naprosto dokonalou práci...

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

Nevíte prosím, která herečka hrála dneska tu Morgan Faulkner? nějak to nemůžu najít, děkuju :)

Amplifier

Amplifier (hodnocení, recenze)

V poslední době moje oko zabrousí mnohem častěji na slečnu Fine. A čím dál víc se mě začíná líbit :-)). Jednoduchý humor to je ve večerním čase uplně idealní šálek čaje. Jen zírám a pochechtavám :-)))

Teruna

Teruna (hodnocení, recenze)

Koukám, že tady je hodně rozporuplných reakcí... a podle mě i právem. Sama jsem zpočátku nevěděla, jak se k tomu postavit. V jistém smyslu je to hodně jednoduché a snad se dá říct i pitomé. Když jsem ale připustila, že i trochu pitomá věc může být doopravdy vtipná, začala jsem se královsky bavit. Síla vtipů je proměnlivá, oč jsou některé slabší, o to jsou jiné zase lepší a za sebe můžu říct, že ty slabé neuráží, prostě je jen tak přejdete, zatímco ty silné jsou opravdu vytříbené (a vycházejí většinou z úst nejcyničtější postavy Nilese) - v každém díle jsem zatím alespoň nějak vážně dobrý našla.

Fire#2

Fire#2 (hodnocení, recenze)

Nechápu hodnocení některých uživatelů u tohoto skvělého sitcomu. Inu proti gustu.... Chůva k pohledání je jeden z těch opravdu lepších situačních komedií. Seriál má dobré postavy, výtečné dialogy a o dabingu ani nemluvě. Seriál má také tak akorát dílů (6.sérií) aby se neokoukal. Vždy se u něj pobavím. U mě pět hvězd.

Alusenka

Alusenka (hodnocení, recenze)

Je pravda, že je to primitivňoučké.. Ale postava Nilese zvedá tenhle sitcom na hodně vysokou úroveň.. A jeho hlášky.. Vynikající.. No a slečna Babcock (nevím jak se to píše.. xD) je vůbec bezvadná..

d@rkWolf

d@rkWolf (hodnocení, recenze)

občas na to kouknu a je to fakt řepa, úplně blbá chůva, který ovšem čas od času vybalí z rukávu naprosto geniální myšlenku, hustej sluha, chaos, funny hlášky a spousta lol postav, přesně to, co od sitkomu čekám a rád bych viděl ty kamenný blbce, co dávaj 1 hvězdičku, že by se tomu nesmáli, ani kdyby je někdo mučil, jo takový bych fakt chtěl poznat...ne kecám, nechtěl

Stardream

Stardream (hodnocení, recenze)

Jediny, koho dokazu v serialu pretrpet je sluha. Tak mu aspon tu jednu hvezdicku soupnu.

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

výborný sitcom s výbornými hláškami a naprosto úžasným českým dabingem........tenhle seriál se nedá poslouchat v originálním znění,protože hlas Fran Drescher neskutečně tahá za vlasy a bolí mě z něho hlava.....jinak VÝBORNÝ

bajahor

bajahor (hodnocení, recenze)

Nechapu,ze se to nekomu nemuze libit-vzdyt hlavni hrdinka je tak spravne blba,sluha ma genialni hlasky,matka to vtipna,sotva se objevi na scene....Vim,ze potom uz je to jen o tom,kdy se TI DVA daji konecne dohromady,ale stejne je tam tolik vtipnych situaci,ze nemuzu jinak nez dat 5hvezdicek!!

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

účel sitcomu - přehrávat. účel obsahu - levné strašné oblečení. nemá logiku, aby se tomu "u sitcomu" někdo divil. na rozdíl od trapných Krok za krokem, Ženatý se závazky, Přátelé atd. atd. jsou zde hlášky opravdu vtipné. samozřejmě hlavně Niles. ten je spíše hlavní postavou než Fran. nemůže mne to zklamat, když od toho nečekám oscarový výkon, že... a u každého filmu a seriálu se oscarové typy nehledají, ne? tak proč to vyhledávání negativ? zbytečné.

bobosapo

bobosapo (hodnocení, recenze)

vynikající sitcom, skvělé obsazení, humor a situace, rychle znovu všechny díly....

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

nejdřív mi to připadalo primitivní a hrozné, ale pak jsem si uvědomila šílenost a vtipnost takového humoru... skvělá legrace...:-)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama