Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Skvělý sitcom, který mě stále baví, i když na něj koukám už po třetí... Některé díly jsou zkrátka nezapomenutelné. Nilesův suchý britský humor je asi to nejlepší, co "Chůvu" potkalo. Beznadějná C.C. a přihlouplá Wall také nejsou k zahození. Velkou porci zábavy skýtá i Fineovic rodinka - od věčně hubnoucí (a věčně žeroucí) matky Sylvie až po zapomětlivou Yettu. A ústřední dvojice? Sexy Charles Shaughnessy v roli Franina zaměstnavatele a Fran Drescher jako jeho pomatená a "lehce" výstřední chůva jsou prostě super. Jednoduše řečeno: tohle je sitcom jak má být. ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Seriál, který mě vždycky dostane do kolen. Narážky na americké celebrity (hlavně B. Streissand) a hlavně dvojice Frannina matka a nymfomanská babička Yetta si ty čtyři hvězdičky plně zaslouží. Jen mi trochu avdí jakási strojenost, kdy je jasně vidět, že herci očekávají výbuch smíchu před televizní obrazovkou, přijde mi to trochu vtíravé a když vtip náhodou nevyjde i trochu trapné. ()

Reklama

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Už jen díky sluhovi Nilesovi si tenhle sitcom zaslouží 3 hvězdičky! Narozdíl od telenovel všeho druhu se při sledování "tohoto" alespoň vcelku pobavíte. Podívaná je to opravdu nenáročná, což beru u tohoto druhu díla jako jednoznačné plus. Zkrátka výborný tip pro volný čas, když nemáte chuť sledovat komplikované celovečerní filmy a zas nechcete jen tupě zírat do zdi... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál teda fakt nemůžu. A nemůžu si pomoct. Fran Fine mě nehorázně vytáčí a to nejen svým "krásným" hlasem. Být její zaměstnavatel, dávno bych jí omlátila hlavu o zeď a propustila. Vidět jeden díl každý den, je naprostá sebevražda, kdo to dokáže, je mistr. Mě stačí jeden týdně a už je mi nevolno. 2* za někdy dost výborné hádky mezi Slečnou Blbkok a sluhou. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nakapal jsem si do nosu tolik eukalyptu, že mě ve snu napadla vzteklá koala." Sluha Niles je boží a s tím ostatním mám trochu problém. Zejména chůva Fran je mi sympatická natolik, že bych ji na rok zaplatil do služby svému největšímu nepříteli. Bohužel žádného nemám, takže může dál sloužit u nudného pana Sheffielda a já si budu dávat velký pozor na to, abych zašel na návštěvu pouze ve chvílích, kdy v domě řádí Niles a ostatní jsou pryč, zticha nebo stávkují na sociálce. ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Sestra C. C. (Lauren Lane) se jmenuje D. D., matka B. B. a sestřenice G. G. (LordB)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama