Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Adam Price žije pro rodinu. Spletitá síť tajností ho ale přinutí, aby začal zoufale pátrat po pravdě o lidech, kteří mu jsou nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Páčil sa mi dej a tempo, ktoré neboli nudné, pekná kriminálna zápletka, sympatickí herci. To mi v podstate stačí. Ale na rozdiel od hlavnej postavy nebudem odsudzovať toho starého pána, ktorý zabil ženu. Ja na jeho mieste by som tú kurvu zabila už dávno. Na staré kolená skončiť vo väzení - to prajem iba nacistom. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Neodolala som a hneď, ako som na Cudzinca naďabila, musela som sa do neho pustiť. Vidieť Richarda Armitagea a to hneď v ôsmich dieloch za sebou to musí byť proste Monte Carlo! Lenže ako časti pribúdali moje nadšenie postupne opadalo. Richard Armitage OK, ale tak zase odtiaľto potiaľto. Keby to zosekali do šiestich častí myslím, že by to malo lepší spád, ktorý mi v závere už veľmi chýbal. Takto to bol pre mňa len jeden z mnohých, no až na toho Richarda samozrejme... ()

Reklama

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Tohle jako fakt?... no nic, začnu od začátku tím, co mi tento film připomíná. Je to jako když je Vám třeba 8 let, jsou Vánoce a čekáte na něco velkého, třeba nový playstation. Rodiče Vám dají obrovskou krabici zabalenou do pozlaceného obalu s velkou červenou mašlí a vy se těšíte, až ji rozbalíte. Po roztrhání obalu zjistíte, že to sice vypadá jako playstation, ale na krabici je název "plejstejšn" a jakési čínské klikyháky. Už jste celkem zklamaní, ale pořád si říkáte, třeba jen jiná krabice. Po otevření krabice na Vás vybafne asi 20 učebnic do školy, protože to se přeci hodí a tu krabici... no jo, než balit všechny knížky zvlášť, proč to nedat do jedné krabice... Asi nechápete, ale tohle byl můj první pocit, když jsem sledoval poslední díl. Abych byl už konkrétní, seriál mi po prvním dílu přišel, jakože dobrý, jde to, ale trošku mi to připomíná něco mezi Netflix průměrem a Venezuelskou telenovelou. Herci nic moc, dialogy za mě podprůměr, ale ta zápletka stejně slibovala něco víc a já se těšil, i když už ta "krabice" byla dost pofidérní. Tak jsem se postupně prokousával první polovinou série a byl to boj, nuda k uzoufání a zároveň neustálé pomrkávání na konec. Jak už to bývá, tvůrci vsadili na více dějových linek, u kterých většinou čekáte nějaké propojení, provázání a tedy konečný wow moment typu "tak takhle to celé bylo..." Jenže já nechci spoilerovat a tak jen dodám, že závěr, tedy to hlavní rozuzlení, bylo pro mě snad jedno z nejtrapnější a nejsměšnějších z filmů a seriálů, co jsem za poslední dobu viděl. Tolik jakože "Ha a ona je sestra!" "Ha a on to byl tenhle!".... Ne, ne a ne, tohle bylo celé jakože poskládané nějak aby to dopadlo. Podprůměr, i když chápu, že pokud bych nepřemýšlel tolik nad zvraty, které nedávaly smysl, tak si to třeba užiju, ale od začátku jsem podezříval, že tam bude něco, co se mi líbit nebude a ono to tam bylo. Takže ty "učebnice" si opravdu strčte... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nie, nie je to thriller, ktorý by sa snažil byť realistický a uveriteľný v štýle "toto sa naozaj mohlo stať!". Nemohlo, pretože je to spletenina mnohých kriminálnych podzápletok, ktoré sa šialene vŕšia jedna na druhú, cez rôzne náhody sa vzájomne ovplyvňujú a prichádzajú so zvratmi skoro až v štýle znamínka velikosti mexického dolaru. Ale ak pristúpite na tú žánrovú hru, tak je to scenáristická lahôdka a klobúk dole pred tvorcami (či skôr pred Harlanom Cobenom, autorom predlohy). Niečo tak domotané, a pritom stále dokonale prehľadné a ani na minútu nestrácajúce tempo a divákovu pozornosť, sa len tak nevidí. A čo ma prekvapilo najviac, Armitage tam dobre hrá. Ale že fakt dobre, až si poviete, ako presvedčivo to dáva. Čo je fajn, lebo v Hobitovi bol podľa mňa úplne najhorší z celého ansámblu a ani inde ma zatiaľ nepresvedčil. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mierne nadpriemerny krimi serialik odohravajuci sa v mensom anglickom meste. Neskutocne sa to uzli prakticky az po 6tu cast. Sem-tam vyslovene absurdnosti. (ktore davaju zmysel az v poslednych epizodach) Par dielov je lepsich, vacsinou vsak priemer, ktory neurazi, a ak divak "prilis nepremysla" moze celkom zabavit. Ano, je to casto naivne a skratkovite, ale ak momentalne nemate rozpozerane nieco ine, kludne tomu dajte sancu. Par znamych tvari z inych serialov, ale v celku voci herectvu, ci technickej stranke nemam vyraznejsie vyhrady. Len ten scenar nie vzdy sedi....no. ;) ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama