Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neznámá znova útočí – tentokrát vydíráním. Corinne nereaguje na Adamovy telefonáty. Děti se snaží zakrýt svoje stopy. (Netflix)

Recenze (7)

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolútna paráda! Pozvolne sa pritvrdzuje na napätí s prekvapivými momentami. Výborná scénka bola rozhovor máti s Kimberley. Súcitná a chápajúca matka, žiadna panovačná bitch. Palec hore! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak záhadu s hlavou máme vyriešenú, zároveň sa dozvieme, kto zhruba je tajomná žena a o čo jej a jej kumpánom ide. Prekvapí to, i keď to v skutočnosti ani prekvapivé nie je. No ale zvyšné veci sa poriadne zamotávajú, cítiť tu aj suchý britský humor a nechýba ani ten čierny. No ak by vám tu chýbali ešte nejaké postavy, tak pribudne otec hlavného hrdinu, manžel fejkovo tehotnej ženy a návštevník kaviarne, ktorého identita je nám následne odhalená. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No já nevím, ale mě většinou tyhle příběhy s vydíráním skrze někoho blízkého + vyzrazení jejich tajemství štvou, a přijdou mi už otřepaný. A ne v každém případě by na to onen člověk přistoupil a platil a platil, a dělal věci, co nechce apod. To je jak ten nepovedenej Black Mirror...  Kdyby ony dvě ženský, ty "cizinky" zůstaly jen u vyzrazování tajemství, přišlo by mi to lepší, takhle s tím vydíráním je to jen a jen klišé seriálů  poslední doby... To mi tedy přišla zajímavější a zábavnější psychopatická Adele z Behind her eyes. Takže prostě jen doufám, že princip nebude jen postavený na tom, že ty dvě si vybírají postupně různý obyvatele města, vyzrazují jim tajemství jejich blízkých, nutí je dělat šílenosti nebo platit, přičemž je to celý propojený. Že to nebude další Black Mirror. Doufám v něco rafinovanějšího a ne tak otřepanýho. No, naštěstí to  po skončení druhé epizody vypadá, že v tom bude něco víc.... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, par novych postav, kvanta zapletok a ziadne rozuzlenia. Zrejme za vsetkym bude fajny scam a ja len dufam, ze to neprekombinuju uplne. Zaver na policajnej stanici tomu nasvedcuje. Snad sa budem mylit. Dynamicka a divacky zabavna cast. ()

Reklama

Reklama