Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kluci objeví něco, co Adama navede na stopu ke Corinne, a zároveň odhalí jeho staré tajemství. Kimberly prozradí Johanně informaci o Heidi. (Netflix)

Recenze (5)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím si Victorii Beckham pěkně na začátku fotřík namazal na chleba, haha, až jsem jí to přála, ačkoliv on je taky asi dobrá svině... nebo aspoň byl.  A to s trackováním Corinnina telefonu, tak sakra asi když se zrovna začne hýbat z místa, kde se dost dlouhou dobu vůbec nepohnula, zrovna v ten moment, kdy se synové s otcem rozhodnou tam jet, tak to je asi jasný, že si s nima někdo hraje... A myslím si, že je jasný, že na tom místě ani nemusela být ona. A pak samozřejmě klasika: mám jít na policii? Neee, to je blbost, byli jsme hnedka tady, kde se telefon našel, a nic jsme neviděli, to bychom něco určitě viděli. Tak ok... Na konci mě pobavila další z klasických situací, které jsou v životě ale bohužel reálné: detektivové přijdou za zoufalým  manželem pohřešované, a chtějí s jeho ženou mluvit, zatímco ten samý den, akorát o dost dříve, ji zoufalý manžel na policii, a zrovna na tu samou stanici, kde pracují i zmínění detektivové,  nahlásil coby zmizelou - co z toho vyplývá? Že ani policejní složky si mezi sebou nedokážou předat informace. A to na stejné stanici, ba dokonce i ve stejné místnosti! S tím se bohužel setkávám, i když v jiném oboru, často... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodinka sleduje pomocou mobilu polohu manželky a mamičky a tak sa vydáva na road trip cez Anglicko. Netrvá príliš dlho, končí celkom prekvapivo a otvára otázku, ako môže niekto zmiznúť z mosta tak, že po ňom nezostane ani stopa. Naopak ako je možné, že zmizol záznam z kamery, je jasné hneď od začiatku. Starý pán by chcel odčiniť všetky svoje hriechy, ale asi to nepôjde tak jednoducho, najmä ak sa dozvie jeho okolie, že má ďalšie malé dieťa. Mimochodom ide o najmenej sympatickú postavu seriálu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama