Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ade se dozví o Knize království a historii Ztracených měst. Cesaria a Spirto v Nataliině domě hledají stopy. (Netflix)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlí kresťania prenasledujú úbohé čarodejnice, ktoré sú pochopiteľne LGBT čo tvorcovia liberálneho Netflixu musia pripomenúť v každom filme. Do toho prirátajme študenta medicíny, ktorý ako vysokoškolák jediný v celom príbehu vníma realitu ako racionálne zmýšľajúci človek a máme výsledok. Okrem dobrej hudby a kulisy v niektorých momentoch nie je príliš čo chváliť. A došlo aj na ukážku emancipácie. Keď čarodejka premôže v boji iného bojovníka v maske, nakoniec ho nechá nažive pretože je žena. Keby to bol chlap bolo by v poriadku zabiť ho. Logika ľudského odpadu spoločnosti v podobe liberálov - zabime všetkých bielych kresťanov mužského pohlavia, svet bude dokonalým miestom...Chce sa mi z Vás zvracať... ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Tímhle dílem si mě seriál ztratil. Začalo to zvláštně, ale natolik, aby mě to zaujalo a já si řekla: konečně něco jiného, na co můžu koukat... a ejhle, hned v druhé epizodě taková zbytečná blbost - bacha, spoiler (jakože... může mi někdo říct, jak mohli jen tak zapomenout na super důležitou knihu a nechat "záporáky" si ji jen tak odnést? Fakt ostuda tohleto). Takže po nevydařeném druhém dílu jsem si přečetla recenze ke zbývajícím epizodám - a ty mě přesvědčily, že půjde jen o ztrátu času a nervů - protože bych se jen zbytečně rozčilovala, že je to zase promarněný potenciál. Jediné pozitivum tohoto počinu je úvodní píseň, která je celkem chytlavá a je i na spotify. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V minulé úvodní části se stalo to, co se prostě stát muselo. Nyní jsme plně seznámeni s dalšími postavami, které budou mít v příběhu hlavní úlohu. Máme tu skupinku žen silně připomínající historicky dané Amazonky, které jsou však šmrncnuté současnou feministickou politikou. Muž je tu prezentován jako nástroj zla a následuje názorná informace, že žena ženě za žádných okolností neublíží. Proto když je čarodějnicí pod maskou osoby chtíc ji zabít odhalena žena, nechá jí být. Ano, touto druhou částí je jasně ukázáno feminizování středověku. A epický seriálový příběh ve své začínající podivnosti pokračuje dál. ()

Reklama

Reklama