Reklama

Reklama

John se chtěl spojit s mimozemšťany

  • USA John Was Trying to Contact Aliens
Trailer
Dokumentární / Krátkometrážní / Životopisný
USA, 2020, 16 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Chlápek z venkova je blázen do elektroniky a vysílá do vesmíru rádiové signály v naději, že objeví mimozemšťany. Nakonec ale najde něco důležitějšího tady na Zemi. (Netflix)

Recenze (6)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Lidi v Netflixu si něco šlehli, ne? Tohle přece musí být vtip. Jinak je tady hezky vidět, že děti občas potřebují proplesknout, aby se probrali dřív, než bude pozdě. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

★✩⊹ ❝𝐎𝐧𝐜𝐞 𝐈 𝐦𝐞𝐭 𝐡𝐢𝐦 𝐚𝐧𝐝 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐡𝐞 𝐰𝐚𝐬 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐬𝐨𝐫𝐭 𝐨𝐟 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧: 𝐰𝐚𝐫𝐦, 𝐥𝐨𝐯𝐢𝐧𝐠, 𝐬𝐞𝐧𝐬𝐢𝐭𝐢𝐯𝐞, 𝐩𝐚𝐭𝐢𝐞𝐧𝐭. 𝐈 𝐰𝐚𝐬 𝐥𝐢𝐤𝐞, “𝐖𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐚𝐭’𝐬 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐥𝐲… 𝐓𝐡𝐚𝐭’𝐬 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠. 𝐘𝐨𝐮 𝐝𝐨𝐧’𝐭 𝐟𝐢𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲 𝐝𝐚𝐲.” 𝐀𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭’𝐬 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞, 𝐈 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐤, 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐨 𝐬𝐨𝐦𝐞 𝐝𝐞𝐠𝐫𝐞𝐞 𝐬𝐞𝐞𝐤𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐝𝐨𝐞𝐬𝐧’𝐭 𝐚𝐥𝐰𝐚𝐲𝐬 𝐟𝐢𝐧𝐝 𝐢𝐭. 𝐈 𝐰𝐚𝐬 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐤𝐲 𝐨𝐧𝐞𝐬. 𝐈 𝐟𝐞𝐞𝐥 𝐈 𝐟𝐨𝐮𝐧𝐝 𝐢𝐭. 𝐅𝐨𝐮𝐧𝐝 𝐢𝐭 𝐢𝐧 𝐉𝐨𝐡𝐧. 𝐒𝐨, 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝐡𝐚𝐬 𝐛𝐞𝐞𝐧 𝐦𝐚𝐝𝐞.❞ ⊹✩★ ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Solidní úlet. Vůbec nevím, co si mám myslet, co mi to mělo dát a nad čím jsem se měl zamýšlet. Zajímalo by mě, zdali alespoň nějaký přístroj měl smysl, profože se u něj doma jevily všechny přístroje, že dělají náhodné věci, které ale nevedou k detekci alienů. No nic, je fajn, že si tento místní africa indie radio masterněkoho našel, ale je to bizár. ()

Reklama

Reklama