Reklama

Reklama

Scissor Seven

(seriál)
  • Čína Scissor Seven (více)
Trailer
Čína, (2018–2023), 11 h 8 min (Minutáž: 12–20 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Tenhle neschopný rádoby zabiják, který se taky zkouší živit jako kadeřník, se snaží získat ztracenou paměť a zamotá se při tom do boje znepřátelených frakcí. (Netflix)

Recenze (3)

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Najskôr som sa má seriál pozeral cez prsty, ale čoskoro si ma animovaná séria získala. Vokálna zložka je excelentná, každá epizóda má vlastnú skladbu. Na tom si dáva záležať len málo súčasných tvorcov. Animácia mi príde vcelku "primitívna", zostávajúca za súčasnými štandardmi. Ale z druhého pohľadu nie je to práve to, čím sa seriál špecificky odlišuje od  konkurencie? Seriál srší kreatívnymi nápadmi, voľnosťou autorov a snaží sa búrať bariéry. Až sa pýtam: Ako mohlo niečo takého vniknúť v Číne?! Krátku stopáž beriem tiež ako plus, každá epizóda je primerane dlhá, nabitá akciou od začiatku až za záverečné titulky. Teším sa na ďalšie epizódy. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Jestli existuje důvod, proč by se Česko mělo kamarádíčkovat s Čínou, je aby je přesvědčili, že mají vydat druhou řadu Scissor Seven. I když to začne značně překombinovaně, nakonec si ty postavy i oblíbíte. Když už nic jiného lepší než Krtek a Panda. ()

JackStrange 

všechny recenze uživatele

Tohle setkání s Čínskou animací, mě hned zkraje přesvědčilo že tu je potenciál. Srší to originálnímy nápady a to i přes zcela evidentně nízký rozpočet a jen 15min na epizodu. První série je vlastně jen takové lehké setkání se s postavami a světem, a je celkově trošičku slabší. Druhá teprve skutečně ukazuje potenciál. Bohužel ta třetí je spíše blíže té první a chtělo to podle mě polovinu věcí vystřihnout a nahradit "obsahem ze slíbeného filmu." Na ten se stále těším takže to ve skutečnosti asi nevidím tak pesimisticky, ale můžu dát jen 60%. ()

Reklama

Reklama