Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta ne zrovna úspěšných broadwayských herců rozvíří poklidný život městečka v Indianě, když se zastane studentky, která chce jenom vyrazit na ples se svojí přítelkyní. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (84)

Torimmer odpad!

všechny recenze uživatele

Šíleně povrchní a opět do tváře si nevidící americký vzkaz světu a sobě samé. Jo, oslavovat jejich "správně" fungující systém (a teď nemyslím jen politický, ale hlavně mentální) a zároveň ukazovat bez smyslu prstíčkem na jeden daný problém v onom systému, to by jim šlo. Ale tohle samozřejmě není problém jen Ameriky, tímhle falešným mesiášstvím trpíme všichni lidi. No, pokud se lituje a hraje na hrdiny, když jde přitom jen o trendy a politiku, vypadá to nějak takhle. ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Asi hodne lidi tady nechape, ze ten film se snazi byt satirou o coastalni elite a jejich vnucovani liberanich idealu do casti Ameriky, ktera je vidi jen jako progresivni blaboly. Ale ten duvod, proc si ten film zaslouzi jen dve hvezdicky, je spise diky tomu, ze James Corden je naprosta karikatura gayu a dela vice skody, nez dobra pro LGBTQ komunitu. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pestrobarevný kýčovitý kabaret se od prvních minut neomaleně oháněl prvoplánovými LGTBQ tezemi a pod silou jimi mlátil po hlavě tak, že rychle začal být otravný. Nicméně po nečekaném zvratu (školním plesu) se zklidnil, dal prostor karikovaným primadonám se chytnout za nos a projevit i nějakou empatii. Vlastně najednou k problematice přistupoval docela citlivě (tedy na povrchní muzikál), nemluvě o nápaditosti (číslo v obchoďáku). Chytlavost a zpěvnost písniček se také podstatně zvedla. Druhá polovina tudíž výrazně lepší té první. ()

TroiMae

všechny recenze uživatele

 Arsenal83 ale pro nás ostatní to je normální... rodinný film nebo drama :D Proč se na takové filmy díváte? :D Že to musíte brát tak osobě. Ale chápu, že když je někdo homofobní tak si holt nepomůže. Spíš se divím, že máte pocit, že když sem budete o takových osobních problémech psát, že na to ostatní jsou zvědaví. Protože normální člověk se jako hetero necítí dotčen, nemá důvod. Asi vás má trknout, pokud musíte jen na Hallmar a Barrandov… že možná je problém ve vás, ne ve filmech ;) Rád bych mu ten komentář poslal, ale bloknul si mě, když jsem se ho na to samé ptal posledně :D U The L Word. Nechápu, když je homofobní, proč se na to proboha dívá? Copak mu nestačí pustit si heterácký porno s „lesbičkama“? ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to, že tu pôjdem riadne proti prúdu, ale je mi to jedno. Takýto úžasne pozitívny film som v tejto dobe potreboval. Vyvolal vo mne toľko rôznych emócií, ako už dávno žiadny iný. Aj keď nejaké slabé miesta to malo, tak v závere ostali len superlatíva ako WONDERRFUL, EXTRAORDINARY, AMAZING. Jednak čo sa týka vizuálu, ktorý hýri toľkými farbami, že je to pastva pre oči, tak hudobne - všetky piesne boli úžasné a mám jednoznačne nový obľúbený soundtrack, ale hlavne čo sa týka posolstva, ktoré by sa mohlo zdať v dnešnej dobe už zbytočné (hlavne v US), ale zjavne to zbytočné nie je, práve naopak, je to veľmi potrebné, hlavne v našich končinách a väčšine postsocialistických štátoch. Kiež by sa názory ľudí dali zmeniť k lepšiemu jednou pesničkou, ako to bolo tu (to je jedno z tých slabších miest). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • V jedné scéně si Barry (James Corden) stěžuje, že ještě nedokázal získat jedinou cenu Tony (nejvýznamnější divadelní cena), a že je unavený z neustálého nezdaru. James Corden, představitel Barryho, je přitom jediným z ansámblu, který ve skutečnosti cenu Tony vyhrál. (jezurka42)
  • Natáčení bylo zahájeno 11. prosince 2019 v Los Angeles. Avšak 12. března 2020 byla výroba pozastavena kvůli pandemii COVID-19. Výroba filmu byla poté obnovena 23. července 2020. (PamPero 1)

Související novinky

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

Reklama

Reklama