Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco v prefektuře Miyagi je již kvalifikace na jarní turnaj ukončená a Karasuno může slavit postup, v Tokijské prefektuře se vše dostalo teprve do semifinále. Čtyři nejsilnější týmy Nekoma, Fukurodani, Nohebi a Itachiyama si to spolu rozdají o tři volná místa do národního turnaje. Podaří se týmu z Nekoma High School dostat až k plánované odvetě s Karasuno na národní úrovni? Finální část tokijské kvalifikace začíná... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (2)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Celkem standartní dvě epizodky, tentokrát sledující jiný tým. Jen to místy působilo, jakoby pánové hráli pouhý přátelák a ne o důležitou kvalifikaci. 7/10 ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu na to, jak velkolepá byla celá třetí řada, tak jsem vlastně úplně v šoku, že to nebylo finále celého Haikyuu, ale jen finále jedné části kvalifikace na národní turnaj... Takže dle mého asi nejlepší sportovní anime (všech dob) je zpět a první přináší výsledky další části (tokijské) kvalifikace. Díky tomu, že tým Nekomy docela známe z původního seriálu to pro mě nebylo tak nezáživné jak jsem čekal. Ovšem jsem zklamán, že jsem neviděl nějakého nového nejsilnějšího soupeře pro Karasuno, protože to jak vybudovali atmosféru kolem Shiratorizawi v předchozích sezónách bylo super. Každopádně i tohle dvoudílné OVA jsem si užil - mělo to emoce, mělo to náboj a i když jsem Nekomě nefandil ani z poloviny tolik jako Karasunu a nebyl jsem nalepený na monitoru s tím jak to dopadne, i přes to to stále byla velmi dobrá a rozhodně nadprůměrná podívaná. 7/10 a jde se na regulérní čtvrtou řadu. ()

Reklama

Reklama