Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fatima narazí na zajímavou stopu a pustí se do sledování podezřelého muže. Ten je ale o jeden krok napřed. Bezradný Suleiman se vydá s Callem k turecko-syrským hranicím. (Netflix)

Recenze (13)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvyšujeme tempo, utahujeme kohouty. Evropa prorůstá terorismem a filmaři nemohou zůstat pozadu. Drama, to je disciplína, která Švédům zatraceně jde. Motivy spojené s moderním terorismem rozhodně nejsou v jejich podání povrchní. Tatík se těší z basketbalového úspěchu dcery, ovšem Sulle si už takřka prohlíží svůj pozlacený pokoj v obřím paláci. No, zatím děvče putuje v dodávce opuštěnou krajinou zahalené v černé látce včetně nikábu, který ji zakrývá obličej. Ale služebnictvo už určitě čeká. A nejen na ni. Fatima má spoustu stop, ale rozhodně nejde o neprůstřelné důkazy. Pervin je čím dál zoufalejší, navíc okolo studny neustále někdo „slídí“ a aby toho nebylo málo, pro manžela Husama už není čistá. Tak už jen noční světlo v obchodě ji může zachránit. Na hranici mezi Tureckem a Sýrií se odehraje velké drama. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani na šestý pokus mě Švédové nezklamali, spíš mám pocit, že kvalita epizod stoupá. Jen je mi trochu líto, že nejsem schopen fandit jednotlivým postavám, místo toho mi není jasné, proč by měly evropské státy zasahovat proti odlivu radikalizované mládeže do Sýrie. Doma se na ně stejně nikdo nesmí ani křivě podívat a v Sýrii by se mohl problém vyřešit nějakým tím dronem. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Propaganda jde ISIS až děsivě dobře a účinně. Mají perfektně vycvičené lidi a řady jejich ne vždy dobrovolných, spíše účelně zmanipulovatelných jedinců,narůstají závratnou rychlostí. Navíc drama rodičů, kdy se jejich ratolesti rozhodnout pro největší chybu života, je vykreslený bravurně. Na konci máte pouze nepříjemné mrazení v zádech a takový podivný pocit prázdnoty , kdy víte, že něco podobného se děje více než byste si připouštěli. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až se bude někdy někdo zas a opět zamýšlet nad tím, zda existuje peklo na Zemi, stačí zabrouzdat prstem po mapě na Sýrii. Sála z ní nesmírně skličující pocit, třebaže se postavy v seriálu ještě nacházejí za hranicemi a do té země nikoho mají jen dohled. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobre vygradovane obe linie. I ta s Fatimou vo Svedsku, aj unos. Myslim, ze dievcata boli v zavere brutalne rychlo "vyliecene". Pozerat sa na to bolo silno ....neprijemne. Silne stvorhviezdie. ()

rodik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál sráží nelogické fuckupy, tak jsem se je rozhodl sepisovat, tedy alespoň ty, které bijí do očí nejvíce…Fuckupy v epizodě: 1. Pervin je natolik chytrá, že maže seznam hovorů, ale telefon nechá ve skrýši zapnutý? 2. turečtí policisté nenařídí řidiči, aby vypnul motor plus asi dalších x pravidel, které podle mě v postupu bežně policie dělá. ()

sniper97 

všechny recenze uživatele

Jak už to tak u seriálů bývá, i zde jde logika s přibývajícími díly stranou, ale to by pak bylo vše moc jednoduché že ano, nicméně kvalita i přesto každým dílem stoupá. ()

Reklama

Reklama