Reklama

Reklama

Chalífát

(seriál)
  • Česko Kalífát (festivalový název) (více)
Švédsko, 2020, 6 h 23 min (Minutáž: 47–54 min)

Tvůrci:

Wilhelm Behrman

Kamera:

Jonas Alarik

Hudba:

Sophia Ersson

Hrají:

Gizem Erdogan, Amed Bozan, Aliette Opheim, Nora Rios, Albin Grenholm, Simon Mezher, Lancelot Ncube, Amanda Sohrabi, Said Legue, Yussra El Abdouni (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Blížící se útok bojovníků ISIS na Švédsko svede dohromady několik žen včetně matky v prekérní situaci, odvážné studentky a ambiciózní policistky. (Netflix)

Diskuze

Peky

Peky (hodnocení, recenze)

Zajímavá minisérie, akorát konec mi přišel poněkud rozpačitý a uspěchaný. Jak si mám třeba vyložit tu Sulle? Napřed doma (normálně oblečená) brečí u televize, uvědomila si, že Ibbe je terorista a chtěl ji také jen využít... a v úplném závěru už má zase hidžáb na hlavě. Wtf? :D 

na příspěvěk reagoval alienemo

Uživatel Peky smazal svůj příspěvek.

laik_60

laik_60 (hodnocení, recenze)

Neviem, či sa po zhliadnutí tohto serialu najde privrženec a obhajca prijimania utečencov a privržencov islamu z oblasti, kde takto vyvádza ISIS, a kde panuje džihad. 

:(

ChuckyMucky

ChuckyMucky (hodnocení, recenze)

Nultý díl seriálu je zde: Official Secrets (2019). Jen pro osvěžení paměti.Po invazi do Iráku 2003 byla demokraticky smýšlejícím davem svržena socha S.H.Diktátor jest polapen a popraven.Jeho věrní utíkají na sever a zakládají Daeš (IS) ...

Uživatel ChuckyMucky smazal svůj příspěvek.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Tohle se fakt povedlo :) Ani mi nakonec těch dvou holek co blbě dopadli nebylo až tak líto, ta nejmladší měla šanci, ale v hlavě guláš. Jinak jsem si teda celou dobu myslel, že ten šéf té bezpečnostní agentury bude špatný :D

JayVee

JayVee (hodnocení, recenze)

Je to vážně super. Celou dobu to ukazuje islám ve velmi špatném světle. Proto jsem si neustále říkal, jak v dnešní době mohl takový seriál projít. Ještě k tomu ve Švédsku, země, která je dnes naprosto postavená na hlavu.

na příspěvěk reagoval Rogerone

Marty7CZ

Marty7CZ (hodnocení, recenze)

Naprostá švédská pecka, jedu jeden díl za druhým jedním dechem, temný téma hnusnyho islámu, je mi z nich k zbliti.... Ale Netflix zase boduje! 90%

na příspěvěk reagoval Zlty_Dodo

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama