Reklama

Reklama

Chalífát

(seriál)
  • Česko Kalífát (festivalový název) (více)
Švédsko, 2020, 6 h 23 min (Minutáž: 47–54 min)

Tvůrci:

Wilhelm Behrman

Kamera:

Jonas Alarik

Hudba:

Sophia Ersson

Hrají:

Gizem Erdogan, Amed Bozan, Aliette Opheim, Nora Rios, Albin Grenholm, Simon Mezher, Lancelot Ncube, Amanda Sohrabi, Said Legue, Yussra El Abdouni (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Blížící se útok bojovníků ISIS na Švédsko svede dohromady několik žen včetně matky v prekérní situaci, odvážné studentky a ambiciózní policistky. (Netflix)

Recenze uživatele Fr k tomuto seriálu (1)

Chalífát (2020) 

„ZAÚTOČÍME NA TY KŘIŽÁKY PŘÍMO V BEZPEČÍ ŠVÉDSKA. A UDĚLÁME TO ZNOVU A ZNOVU. BŮH JE VELIKÝ!...“ /// Normálně to ve mně vře! Heleďte… klidně si vzývejte Aladina, Alibabu s loupežníkama i bez, ale kurva DOMA! Ve svý zemi! Seriál o vyznavačích sraček ve Švédsku a Sýrii je plnej nepříjemnejch ukázek života zůčastněnejch a od čtvrtýho dílu, kdy poznám celkem dobře všechny postavy, je to návyková záležitost. Škoda, že to tak krátký… a ještě větší škoda je, že se stejně asi nic nezmění… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Někdy nevstanu na ranní modlitbu… ale jinak kurva věřím! 2.) Šaria znamená VŠECHNO zdarma! 3.) Thx za titule „Marie Pavlů“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ *** ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama