Reklama

Reklama

Chalífát

(seriál)
  • Česko Kalífát (festivalový název) (více)
Švédsko, 2020, 6 h 23 min (Minutáž: 47–54 min)

Tvůrci:

Wilhelm Behrman

Kamera:

Jonas Alarik

Hudba:

Sophia Ersson

Hrají:

Gizem Erdogan, Amed Bozan, Aliette Opheim, Nora Rios, Albin Grenholm, Simon Mezher, Lancelot Ncube, Amanda Sohrabi, Said Legue, Yussra El Abdouni (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Blížící se útok bojovníků ISIS na Švédsko svede dohromady několik žen včetně matky v prekérní situaci, odvážné studentky a ambiciózní policistky. (Netflix)

Recenze uživatele verbal k tomuto seriálu (1)

Chalífát (2020) 

V coronténě zjevně všichni radši čumíte na provařený a dávno neinfekční Casa de Kašel, a přitom tento vysoce nakažlivý sqost s padesátiprocentní letalitou je jedním z nejnehtohryznějších serošů za pěkných pár chřipkových sezon. Těm tolik altruistickým soudruhům z IS Tre Kronor zjevně začíná pomalu alhamdulillah docházet, že Mohamed Svenson může být docela výbušný soused a že pouštět si do země (a potažmo do EU!) vypláchlé zmrdstvo se středověkou mentalitou, které, místo aby bylo vděčné za azyl civilizace a akceptovalo kulturu, na níž přišlo parazitovat, okamžitě nafláká mešity a s nulovou tolerancí šíří islámský mor, nebyl zas až tak dobrý nápad. Každopádně je z toho dramaticky naprosto strhující civilně mrazivá kombinace švédského naivistického mámtovpičizmu a zvráceného mohamedánského tmářství, po níž bude kurva dlouho trvat, než se zase uvolním a dorostou mi nehty. Doufám, že bude druhá řada, inšallah! ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama