Reklama

Reklama

Chalífát

(seriál)
  • Česko Kalífát (festivalový název) (více)
Švédsko, 2020, 6 h 23 min (Minutáž: 47–54 min)

Tvůrci:

Wilhelm Behrman

Kamera:

Jonas Alarik

Hudba:

Sophia Ersson

Hrají:

Gizem Erdogan, Amed Bozan, Aliette Opheim, Nora Rios, Albin Grenholm, Simon Mezher, Lancelot Ncube, Amanda Sohrabi, Said Legue, Yussra El Abdouni (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Blížící se útok bojovníků ISIS na Švédsko svede dohromady několik žen včetně matky v prekérní situaci, odvážné studentky a ambiciózní policistky. (Netflix)

Recenze uživatele PavelVanekArt k tomuto seriálu (2)

Chalífát (2020) 

Naprosto debilní konec. Chápu, že tvůrci chtěli rádoby šokovat, ale po celej seriál chyběly silnější emoce, větší zvraty etc. Takhle tam bylo akorát plno blbců, idiotů kterým stačilo otevřít hubu a řict co se děje, zbytečných linek a ještě horších postav. Nechápu, jak takovej průměrnej seriál může být tak vysoko. 3* a.k.a 60% ()

Epizoda 3 (2020) (E03) 

Chápu a beru směr i náplň seriálu. Tahle víra mi blízká není a nikdy nebude, obsah je pro mě celkem zajímavej, jen je to podaný tak, že je to prakticky o hovně. Všechno se táhne a nic extra se neděje, pár bomb, pár konvertů etc. Není to nezajímavý, jen o ničem. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama