Reklama

Reklama

Velké stavby s Richardem Hammondem

(seriál)
  • Velká Británie Richard Hammond's Big!
Velká Británie, 2020, 6 h 23 min (Minutáž: 41–44 min)

Režie:

Matthew Wortman

Kamera:

Simon Fanthorpe

Hrají:

Richard Hammond (průvodce)
(další profese)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Ve světě techniky mívá velikost zásadní význam. A v této akční řadě se legendární moderátor motoristických pořadů a technický nadšenec Richard Hammond z Velké Británie vydá na dobrodružnou cestu po celém světě, aby prozkoumal největší stavby a stroje na světě. Zavítá například do Velké Británie, Německa či USA. Nabídne divákům i pohled do zákulisí, aby pochopili technické parametry, které musejí inženýři při stavbě a údržbě těchto obrovských budov a strojů zohlednit. V každé epizodě navštíví nové místo, další obří stavbu, a setká se s neznámými hrdiny, kteří se starají o její chod. Uskuteční i řadu pokusů, aby ověřil některé konstrukční a technické procesy. Postupně vás seznámí s různými mimořádnými a geniálními stavbami, k nimž patří nejdelší podzemní železniční tunel na světě či nákladní loď o velikosti čtyř fotbalových hřišť. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (4)

DeDanu 

všechny recenze uživatele

Perfektní vysvětlení téměř neuvěřitelných jevů i pro ty, kdo ve škole bojovali s fyzikou. Myslím, že kdyby nás tenkrát učil fyziku R.H. a ne R.P., fyzika by pro mne nebyla strašidlem, ale úžasným přítelem. Tak to teď doháním:-))) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní pořad je vhodný nejen do hodin zeměpisu. Doporučuji ho použít například až v devátém ročníku pro ozvláštnění výuky při závěrečném opakování. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Průměrný, ničím nevybočující série z podobně tématicky zaměřených dokumentů. Navíc to dost kurví českej dabing a místy odfláknutej a nepřesnej překlad. ()

Reklama

Reklama