Reklama

Reklama

Stardust

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

hortenz1e 

všechny recenze uživatele

Johnny Flynn v rozhovorech říká, že je to malý film. Nemáme čekat Bohemian Rhapsody nebo Rocketman. A to je podle mě klíč k tomuto filmu. Je to jen o pár týdnech pochybností umělce, který chtěl být slavný, ale nešlo to tak, jak by si přál. Proč tedy tvůrci dali do popisu "životopisný"? Proč na začátku filmu titulek "What follows is (mostly) fiction"? Nejhorší scény jsou ty, kde Flynn jako Bowie není upřímný, kdy hraje někoho dalšího (při rozhovorech s producenty). Nejlepší je vše od posledního rozhovoru na balkóně, tj. poslední třetina. "It´s not really so hard... if you can´t be your self, be someone else!" Film je pro mě za 3*, čtvrtou přidávám za všechny ty otázky, co ve mě vyvolal. Co by se stalo se s všemi těmi "hate" reakcemi, kdyby film nebyl o Bowiem, ale o fiktivní hvězdě? Asi by nebyly žádné. Zkusili to tak ve Velvet Goldmine, i když bylo každému jasné, kdo je kdo. Netuším, zda to mělo nějaké právní dohry. O Bowiem doporučuji dokument BBC Sound and Vision https://youtu.be/bXf_4rrq0co ()

DJ_bart odpad!

všechny recenze uživatele

Strejdo Bowie, vesmírná, natožpak bisexuální odysea, se nekoná. 'Stardust' je prostě žalostnej amateristickej debakl s nulovou invencí, po němž ani Mr. Starman neštěkne, a okamžitě upadne v zapomnění - a ani mi to kupodivu není líto, jelikož tohle alibistický zprznění Ziggyho dědictví nikdy nemělo spatřit světlo světa.... ()

veronica 01 

všechny recenze uživatele

Bowieho miluju a tohle mě vyloženě bolelo sledovat. Ani se nedivím, že Davidova rodina nedala svolení k použití jeho hudby pro tohle dílo. Johnny Flynn je jako představitel Davida Bowieho nepoužitelný a nesedí do role věkově ani vzhledově. Někdo ho prostě jen oblékl do šatů Michaela Fishe, nasadil paruku, dal kontaktní čočky a to bylo celé. Korunu tomu nasadil konec filmu, kde se nám ukáže i samotný "Ziggy Stardust" Bylo mi při tom trapně i za tvůrce tohoto filmu. ()

Reklama

Reklama