Reklama

Reklama

Dívky

  • Španělsko Las niñas (více)
Trailer

Obsahy(1)

Film Dívky se odehrává v rozporuplném Španělsku 90. let minulého století a vypráví o Celii, jedenáctileté slečně, která studuje na škole pro jeptišky. Celia je hodná dívka, zodpovědná žákyně a ohleduplná dcera. Příchod nové spolužačky otevře okénko, kterým Celia objeví zcela nový svět. Spolu s novou kamarádkou a několika staršími dívkami vstoupí Celia do nové etapy svého života - do etapy dospívání, do etapy nejrůznějších “poprvé.” Její tělo potřebuje experimentovat, zkoušet nové věci a nebýt už malou holčičkou, i když to znamená konfrontaci s matkou a vším, co pro ni dosud představovalo pohodlí a bezpečí. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Mne išlo celý čas hlavou, komu je tento film určený? Deti to nepochopia, dospelých to nebaví, lebo to zažili a vedia. Jedine pre festivaly a artových hniďopichov, ktorý sa na tom odbavia. Pre nás ostatných jedným slovom kokotina. Našťastie som našiel pokračovanie na Pornhube, kde to bolo rozhodne zaujimavejšie. ODPAD! ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Naprosto standardní evropský art, který je relativně zajímavý svým zasazením i zaměřením na dospívající katolickou mládež. Film netlačí na pilu, ale prostě plyne. Trochu odnikud nikam, ale vesměs mě bavil od začátku do konce. Herecké výkony dívek velmi dobré. Hlavní hrdinka si u mě snadno získala sympatie. Místní hodnocení a komentáře moc nechápu, pokud srovnám srovnatelné (a nesrovnávám to s americkými filmy), tak mi z toho Dívky vycházejí jako dobře koukatelná záležitost s hezky vykreslenými vztahy dcera/matka a dívka/její spolužačky. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Na môj vkus príliš minimalistické. V rámci teen subžánru existujú lepšie filmy po stránke deja, psychológie aj výpravy. Do podobných amerických filmov sa vžiť viem, ale toto je špecificky o účtovaní s minulosťou Španielska. (kritika katolicizmu) U Las Niňas som sa stále len čudoval nad detailami. dokonca aj pohoršil nad 1 protináboženskou scénou. Pre diváka mimo Španielska, úplne zbytočné sledovať. ()

Reklama

Reklama