Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Při pátrání po unesené dceři se Antonio nechá zavřít do kolumbijské věznice a spustí tím lavinu událostí, které změní život spousty lidí. (Netflix)

Recenze (10)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Netflix toho ponúka skutočne dosť, je na každom čo si vyberie. Ja osobne mám slabosť pre tieto "latino filmy" s krásnou španielčinou. Jasné, že nebudem sledovať každú sračku, v ktorej zaznie španielčina, ale tento seriál kvalitu rozhodne má. Aj tu sa nájdu slabšie momenty, či sú však nasiaknuté telenovelou, to by som zas tak rázne netvrdil, ale občas...dajme tomu. Neviem to úplne posúdiť, pretože som telenovely nikdy nesledoval, no každopádne je tu skvelý casting, hlavne narko barón má slušný pohľad, nemusí ani zvyšovať hlas a z tej postavy cítite rešpekt i strach. Postavy, príbeh fajn, scény z väznice sú vždy atraktívne, je ich tu dosť, takže v tomto smere spokojnosť. Celý film sa točí okolo unesenej dcéry, ktorá je paradoxne najmenej zaujímavá. Pravdepodobne vznikne i druhá séria aj keď neviem o čom by presne mala byť, táto prvá séria je viacmenej ukončená, zopár nepodstatných vecí je naznačených ale nič zásadného, takže 1. sériu môžete v pohode odsledovať bez obáv z dlhoročného čakania na prípadné pokračovanie príbehu. Za mňa 80%, companieros... ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Už to téměř nikdy nedělám - buď se začnu dívat a oblíbím si to, nebo to vzdám, ale tento seriál jsem doslova prolétla - 11 dílů asi za tří hodiny. Bylo to jediná možnost, jak být ještě v obraze a dozvědět se, jak to dopadlo. Protože - zápletka fakt zajímává, ale scénář a herecké výkony zcela telenovelovské. Až tedy na scénky z kolumbijské věznice, ty ale zase byly příliš brutální. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Seriál, který (zatím) nemá na CSFD popis obsahu ani český název. Kdo si má pamatovat PERDIDA, pokud chce hledat seriál s názvem ZTRACENÁ. A není to vůbec špatné. Takže stručně: Španělským manželům někdo unese pětiletou dceru. Policie nic nevyšetří, manželství se rozpadne a otec pátrá dál. Po 13-ti letech najde stopu v Kolumbii, nechá se tam zatknout za pašování drog a zavřít do vězení, kde je momentálně i potenciální únosce. Postupně vychází najevo, že manželé svou dceru koupili kdysi v Kolumbii. Do otcova pátrání vstupuje postupně pravá matka, její partner, kolumbijský mafián a možná se na konci objeví i "třetí otec" - ten pravý. Občasný dojem, že je to prosáklé telenovelou se nedá vyvrátit. Ale ne jako celek. Kde jsou chlapi, policie, věznice, tam je všechno v pořádku. Naopak scény z vězení jsou hodně dobré. Ale jak se dá prostor ženám a nechá se jim volná plocha - oj, tady ta telenovela je cítit. A byla hodně i v závěru díla. Ale jak říkám, musí se to brát jako celek. 70%. ()

clara.bow 

všechny recenze uživatele

Zatím ze seriálů z Španělské produkce a za spolupráce s herci z Columbie velice slušně vyvedený příběh o hledání dcery a hledání pravdy - krimi-thriller dobře zpracovaný,  působivý a drsný... ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Definitívne jeden z najlepších španielskych seriálov aké som kedy videl. Samozrejme LA Čaša de Papel je nedosiahnuteľný level, ale tento seriál má skvelý náboj herecké obsadenie, dramatično, dobre napísaný scenár a zvládnuté všetko od akcie cez dramatické scény, takže ani na chvíľu som sa nenudil a nemal potrebu robiť nič iné pri sledovaní. Skvelo vystavaný dej, kde sa postupne posúvate nieken v deji, ale odhaľuje té aj minulosť jednotlivých postáv. Rozhodne by som privítal druhu sériu. No zrejme sa jej nedočkáme, keďže to bolo robene len ako miniseria, čo je škoda. Nuž čo sa dá robiť. V každom prípade seriál, ktorý sa veľmi vydaril a budem mi za ním ľúto. Viac takýchto európskych projektov prosím, lebo Španieli to naozaj vedia. ()

barny120 

všechny recenze uživatele

Čím viac sa dej vyvíja, tým viac absurdít. Celkovo táto krimonálna telenovela zaujala od začiatku, a potom úroveň postupne upadala. Možno keby má o dva diely viac, tak by moje hodnotenie padlo na 2*. Škoda premárneného dobrého námetu. ()

Reklama

Reklama