Reklama

Reklama

Charm City Kings

  • USA Charm City Kings (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V tomto napínavém dramatu o dospívání se čtrnáctiletý Mouse zoufale touží připojit k Půlnočnímu gangu, nechvalně proslulé skupině motorkářů, kteří ovládají ulice Baltimoru. Jeho starší bratr Stro byl před svou tragickou smrtí jejich nejlepším jezdcem. Touto bolestnou ztrátou je Mouse pohlcen stejně jako svou vášní pro motorky. Mouseova matka (Teyonah Parrisová) a policejní mentor, detektiv Rivers (William Catlett), dělají všechno pro to, aby pomohli charismatickému dospívajícímu chlapci plně využít jeho potenciál. Když si jej ale pod svá křídla vezme vůdce Půlnočního gangu Blax (Meek Mill), touha usednout za řídítka vlastního motocyklu svede Mouse na scestí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nemohli ostať len pri tých motorkách? Prečo natáčajú také zlé fuj veci, ako černosi majú svoje gangy, dokonca prepadávajú obchody, majú zbrane a točia sa okolo kriminality. Po videní tohto snímku sa môže nakoniec stať, že opäť povstane hnutie Black Lives Matter a z rozhorčenia čo to za nezmysly boli natočené a v rámci tradične pokojnej demonštrácie vyrabuje obchodné centrum. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná hra špatných rozhodnutí členů motorkářské subkultury. Natočeno v zemi gangů USA, kde by přeci chtěl žít každý. Z té "poezie" rapu začne brzo bolet hlava. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

V každom jednom filme zo štvrte zberačov bavlny vždy, ale že kurva vždy má zberač nekompletnú rodinu kde manka robí sestričku v nemocnici. V každom jednom filme z týchto osád. ODPAD! ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Pěkný festivalový peklíčko. Debilní postavy vystupující v ještě debilnějším příběhu zabíjí snahu a nápady Angela Manuela Sota na plné čáře. Sherman Payne ať už nic nepíše a Soto by si měl najít něco kde svoje nápady lépe zpracuje. 1,5/10 ()

Ondak 

všechny recenze uživatele

Film o motorkářském gangu a špatných rozhodnutí hlavního hrdiny. Bohužel je zápletkou a dějem nezajímavý a spíše působí jako výchovný film pro mladistvé. Film mě ničím moc nezaujal a řadím ho tedy do průměru, protože vyloženě špatný není. Ani moc navíc nemá co nabídnout. ()

mikruu odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně???!!! Černej gang na terénních motorkách??? To už opravdu není o čem točit, než takovýhle s*a*ky??? ()

bobo7171 

všechny recenze uživatele

zo zaciatku som chytal silnu averziu, hlavne ku typickemu chovaniu sa, vyjadrovaniu a pohybom vsetkych cernochov - nie, nie som rasista a ani to nebolo tak myslene, no dejovo sa to zacalo upravovat a ajked som tusil - a nemylil sa, ako film skonci, prekvapilo ma vsak, ze dal prednost zdravemu rozumu a sanci ktoru dostal hned z dvoch zdrojov pred prachami. film by mal byt ponaucenim pre vsetkych tupozmyslajucich mladikov ktori vo filme videli len motorky a tie kusky, ktore na nich stvarali... ()

AutiXrist

všechny recenze uživatele

Klišé o krátkyx cestáx z xudoby k praxom, ktoré znamenajú basu alebo truhlu, poctivé cesty vedú zas len xudobe. Kamera a hudba 👊🏻 Málo venovaného priestoru motorkám, ktoré mohli potešiť najviac. ()

Reklama

Reklama