Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to prvý tanec!“ – „A to vadí?“ Neviem no, ktovieako ma to nechytilo. Ústredné herecké duo mi pripadalo skôr nesympatické, než sympatické a nezachránil to ani J.K. Simmons (skôr naopak). Časová slučka občas trochu zábavná a raz za polhodinu sa scenáristovi podarí vymyslieť dobrý vtip („jedna veta“, koláž sexu), ale to je asi tak všetko. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Na Hromnice o den více aneb chci od filmu něco více. A film překvapivě překvapuje, jelikož v sobě zdařile kombinuje hned několik žánrových témat, takže v jednu chvílí baví svým ztřeštěným humorem, aby pak přehodil na vážnou linku a aby to ke konci uzavřel tou romantickou částí. Andy Samberg příjemně překvapil, jelikož ho ve filmovém světě, znám převážně z těch ztřeštěných komedii, ale tady ukázal, že má i nějaký ten herecký talent. Cristin Milioti tu v podstatě neznám a tohle je první film, který sem s ní viděl, nicméně svoji roli zvládla výborně. A pak je tu vynikající J. Jonah Jameson aka J.K. Simmons, který byl příjemným rozptýlením a jeho časová linka byla hodně zábavná. Co mně trochu mrzí, že se nedozvíme nic o postavě, kterou Samberg hraje, což působí trochu strašidelně, ale snad to nebyl sériový vrah nebo tak něco. Film sice nijak výrazně nevybočuje, ale je přesně tím čím je, pohodový film s jasným poselstvím. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono to síce začne zaujímavo, ale od konfrontácie s policajtom sa to nesie vo vlne zaužívaných klišé. Originalita ide mimo a zostáva len tradičné dokončenie príbehu v kontextoch žánru. Čo trochu pri hereckom triu Samberg, Milioti a Simmons zamrzí. Ak by som chcel romantický film siahnem asi po iných dielach. A na sci-fi je to príliš na povrchu. Postavy síce prejdú premenou ale pre mňa je nedostačujúca. Film síce odsýpa a nemá hluché miesta, ale nemám dôvod si ho pozrieť druhýkrát, čo je pri niečom, čo sa hrá na Feel Good movie, problém. Osobne mám Hromnice radšej. Samberg je tu prekvapivo herecky na úrovni. But is it enough? ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Tenhle nápad bude vždycky aspoň trochu cool, herci jsou fajn (J. K. víc než to), má to pár hezky vyřešených scén... ale jinak už je to trochu mělký bazének. Chybí tomu svižnější tempo, punch, příjemně to plyne, ale vlastně to nikdy úplně nekopne. Hodně tomu svazují nohy proslovy a to, že když má film zabrat, spíš tak opatrně ukročí. Nakonec je to taková celkem solid absurdní romance, která ale v prostoru, kde už operovala spousta filmů, spíš tak rozpačitě pokukuje kolem sebe a hledá něco, co tu ještě nebylo. A nenachází. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niekde presne na rozmedzí troch a štyroch hviezd. Je fajn, že ohraný koncept je opäť ozvláštnený, takže veci sú v skutočnosti komplikovanejšie a celá fabula zaberá omnoho dlhší úsek, ako u konkurencie. A práve poznávanie toho, čo všetko už má Nyles za sebou, ma bavilo na filme najviac. Chémia medzi hercami funguje, fóriky taktiež, ale napriek všetkému som mal dojem, že film bol o dosť dlhší, než tá necelá hodinka a pol, preto aj zaokrúhľujem dole a to bude asi aj dôvod, prečo sa k filmu nebudem opakovane vracať. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Film překonal na Hulu rekord pro nejsledovanější snímek během prvního víkendu po vypuštění. (TaNya_)
  • Andy Samberg (Nyles) přiznal, že pro film bylo napsáno a i natočeno několik různých konců. Na soukromých promítáních pro rodinu a přátele byla prý vybrána ta verze, která se všem líbila nejvíce. (TaNya_)
  • Scenárista Andy Siara potvrdil, že postava Nylese byla ve smyčce uzavřená přes 40 let. (TaNya_)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama