Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (323)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasický námet o časovej slučke ozvláštnený tým, že sú v nej uväznený dvaja, takže rôzne voloviny bez následkov môžu stvárať spolu. Slabinami filmu je, že nejak extra sympatický mi ústredný pár nepripadal a väčšinu filmu tvoria len krátke epizódky. Chcelo to priadať viac situácií, ktoré by postupne obmieňali. Tento aspekt tu do veľkej miery absentoval. Najviac sa mi páčil vývoj ich vzťahu a psychologický aspekt ohľadom toho, či vôbec opustiť tú sľučku alebo nie. Hlavne za vydarené finále dávam aj tretiu hviezdičku, ale celkovo to nie je nič extra, čo by som chcel vidieť druhýkrát. 5/10. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Už si nepamätám kedy som sa naposledy pri komédii takto nasmial. Mám rád komédie, kde sa ozaj na fóroch začnem smiať naplno. To je vždy dobrý signál. A "Palm Springs" si rozhodne našiel dostatočné množstvo vtipných momentiek, ktoré stáli za to. Andy Samberg je vynikajúci ako hlavný hrdina. V momente ako som ho uvidel som pochopil, že ten už si tých opakovaní zažil asi celkom dosť. A fungovalo to veľmi dobre. Užíval si tú rolu, bavil sa a rozhodne som sa bavil s ním. Cristin Milioti je na tom rovnako. Opäť skvelý casting a dala do toho úplne všetko. J.K. Simmons by si možno zaslúžil trošku viac priestoru. Všetky scénky s ním fungujú skvele. Myslím si, že potom ako sa Sarah rozhodne, že nájde spôsob ako tento deň opustiť filmu trošku začne dochádzať dych. Humorných scénok bude málo, viac sa začne apelovať na drámu a romantiku a spraví to film vážnejším. Možno by mi to nevadilo až tak veľmi keby to nebolo spracované zo scénok, ktoré sme už v minulosti videli a dokopy vieme kam nakoniec dospejú. Nie je to hrozné, dokonca si myslím, že tu celkom fungujú, ale aj tak platí, že sú tie scénky pre mňa staré. Našťastie pri konci si film vychytí opäť dva vynikajúce fóry, na ktorých som sa opäť smial z plného hrdla. A to na filme vysoko oceňujem. V momente ako som videl trailer som veril, že toto bude ideálna letná komédia a mal som pravdu. Ak máte radi ľahkké filmy s konceptom časovej slučky, tak toto určite oceníte. Napriek tomu, že by filmu trošku viac humoru neuškodilo, stále si myslím, že je to skvelý oddychový film, ktorý oceníte. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Existuje film Na hromnice o den více, což je kultovka. Za posledních deset let vzniklo už tolik věcí (i seriálů, včetně jednoho dílu Legends of tomorrow) s tématikou časové smyčky a jakmile je na obzoru další, můj zájem strmě opadá. U Palm Springs to však kompenzují jistými dalšími elementy, počínaje šílenou feel good rom com zápletkou (a ano, k časové smyčce přistupuje zase trošku jinak) a také obsazením; J.K. Simmons je správně démonický, Cristin "matka" Milioti stále patřičně k zulíbání a Andy Samberg si jede svůj komediální standard, ač bych ho v tomto filmu úplně nečekal. Jak říkám už několik let, podobných komedií už zkrátka tolik nevzniká a jsem radši za každou povedenější od Hulu než povětšinou méně povedenou od Netflixu...7/10 ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Filmů o časové smyčce moc není a těch dobrých ještě míň. O to víc mě překvapil tento nenápadný kousek. Když dáme bokem vznik samotné smyčky (který se tu vůbec neřeší), tak nám vznikne docela dobrý film. Samozřejmě se nabízí ty klasické nápady s děláním blbostí s nulovými následky, ale to naše hrdiny brzo přejde. Ne každý chce totiž trávit zbytek svého života na listopadové svatbě v Kalifornii plný výčitek. Proto se jedna z postav pokusí z této smyčky dostat. Jestli se jí to povede se samozřejmě dozvíte. Určitě stojí vidět. Ještě se mi tu líbila ta velká spousta zajímavých hudebních vsuvek. "Nechceš umírat pomalou bolestivou smrtí na JIPce." ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Mezi romantickými komediemi bych to rozhodně označila za lehký nadprůměr s poměrně originálním námětem (oproti jiným romantickým komediím). Docela se mi líbila i neokoukaná ústřední dvojice (Samberga jsem znala tak akorát jako dabingový hlas z Hotelu Transylvánie a Milioti jsem neznala vůbec). Humor možná nebyl pokaždé podle mého gusta, ale většinu času jsem se upřímně bavila a několik momentů bylo vysloveně k popukání ("Co je to za krávu!?"). Takže za mě to fungovalo. Jako nenáročné letní komedii o nalezení spřízněné duše v časové smyčce tomu opravdu není moc co vytknout. Taky mě bavily drobné detaily, které se odhalovaly až s postupným pochopením situace uvíznutí v čase (jako že hlavní mužská postava uvízlá dlouhou dobu v opakujícím se dni postupně rezignovala třeba na slušné oblečení a chování - v ranějších záběrech opakování toho dne ho vidíme v obleku, pak už v havajské košili...). Očekávání bylo tedy splněno a byla jsem po odchodu z kina spokojená. Třeba se na tento film někdy i podívám znovu. ~(3,8)~ ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Andy Samberg (Nyles) přiznal, že pro film bylo napsáno a i natočeno několik různých konců. Na soukromých promítáních pro rodinu a přátele byla prý vybrána ta verze, která se všem líbila nejvíce. (TaNya_)
  • Scenárista Andy Siara potvrdil, že postava Nylese byla ve smyčce uzavřená přes 40 let. (TaNya_)
  • Sarah ve filmu říká, že netančí kvůli Plantar Fasciitis. Je to lékařské označení pro bolest noh z podpatků. (TaNya_)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama