Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Recenze (324)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

"Just shut up and go fuck Trevor." Obehraná kostra zacykleného dne, kterou jsme mohli spatřit ve filmech jako 'Na Hromnice o den více' a nebo třeba 'Edge of Tomorrow' v lehce tragikomickém rozměru. Sympatická, lehká, svěží komedie. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Letní příjemná sci-fi romantická komedie s mým oblíbencem Andy Sambergem (Brooklyn 99), který prožívá jeden den stále dokola. Není to totální komediální taškařice, kde by se střílel fór za fórem jako na běžícím pásu, ale naopak příjemný feel-good film na letošní léto. 7/10 ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, kterej stojí na hraně zábavnosti, trapnosti a nudy. Zejména prvních 30 minut musí člověk doslova přežít, aby si to sedlo a začalo to trochu bavit. Vtípky jsou tam hodně zvláštní, divák si bude muset pravděpodobně zvyknout, protože je to celý neskutečně ulítlý. Občas něco pobavilo (např. vyražený zuby!), jinde jsem se pak ani nezasmál. Jako plus ale rozhodně hodnotím C. Milioti (velká sympoška a za mě vlastně jediná sympatická postava, které jsem nějakým způsobem fandil), pak hluboká poloha hlasu A. Samberga (ten by mohl namlouvat pohádky na dobrou noc a nějaký dokumenty o přírodě), hvězdný jméno J. K. Simmons pak potěší, i když se jedná o menší a vedlejší roli. Ale obecně to zase takovej odvar se známým tématem časové smyčky nebyl, aspoň pro mě ne. ()

Ondra16 

všechny recenze uživatele

Albert Camus light, ale dělané v tak dobré víře, že tomu odpustíte skoro všechno. V rukou někoho nápaditějšího by to byl film roku. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že kvôli tomu, že som danú látku videl už veľakrát spracovanú a veľakrát lepšie, tak tentoraz zostávam viac pri zemi a dávam len tri hviezdy. Je to zavinené nielen vetou vyššie, ale najmä kvôli tomu, že od produkcie Lonely Island som čakal ďaleko ale ďaleko viac nekorektný, uletený a z reťaze utrhnutý odpal, čo sa nestalo. Ale zakomponovanie romantickej linky bolo milé. ()

J.F.B. 

všechny recenze uživatele

"So, this is today. Today is yesterday. And tomorrow is also today." I když má očekávání nebyla příliš vysoká, tak ve výsledku musím říci, že tento film se fakt povedl. Je skutečně zábavný, má vcelku dobré dialogy, absurdní situace, výtečnou ústřední dvojici, je tam poušť... a dinosauři. Co víc si člověk (co má rád poušť a dinosaury + koncept časových smyček) může přát. Dobrý je i soundtrack, jediné co občas ruší, je naopak pár nepříliš dobrých speciálních efektů (výbuchy). Ovšem hlavní je, že snímek dokáže zanechat velmi příjemný pocit. (♪♫) "Little Joey is watering dog shit. It's weird. But... it's beautiful." ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Koncept by se mi asi zamlouval, ale tento snímek je až příliš bláznivý, nelogický a především velmi špatně napsaný. 40 % ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Fain komedie, která operuje s tou zápletkou z "Na hromnice" zase trošku jinak. Samberg je tady takový trochu klidnější, ale i tak se tu najde pár vydařených nechutnějších fórků. 7/10 ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Velke prekvapeni. Hodne dlouho me zadna komedie takto nebavila. Neokoukany sci-fi twistik, cool ustredni dvojice, ubercool J.K. Simmons a obhroubly 'in your face' humor? Me to staci! ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Super letní podívaná. Fakt je to příjemný snímek u kterého se zasmějete. Žádné extra trapné scény kde se do toho nutí nebo se používá nevkusný humor. Tady se prostě zasmějete od srdce. Samberg je sympoš a Cristin Milioti neznám ale tady se mi líbila. Těhle příjemných 90 minut je opravu rychle fuč, tak si je užijte. 80% ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Skvělej film, drastičtější verze Na Hromnice o den více. Líbilo se mi obsazení. A víc by se mi líbily bizarní sebevraždy, ale SPOILER nechat se zastřelit v popelnici na papír šípem, to bylo velmi originální. ()

Darth Maul 

všechny recenze uživatele

Palm Springs som mal vyhliadnutý veľmi dlho a moje očakávania boli o kúsok väčšie, než by bolo vhodné a potrebné. Veľkým plusom sú neopozeraní herci a posledné dve scény s Royom. Inak je to len neškodná letná jednohubka, ktorá síce nevyrazí dych, ale divák pri nej strávi príjemných deväťdesiat minút. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

Pohodová letně laděná komedie s jednoduchou premisou alá "Na hromnice o den více". Tvůrci si příliš nelámali hlavu s vysvětlováním logiky časové smyčky, což je dobře. Soustředili se zejména na humor, který tento koncept umožňuje. Divák si tak může naplno užívat přepisování stále se opakujících událostí téhož dne, neúspěšné pokusy o uniknutí ze smyčky a postupné rozvíjení chemie mezi hlavními hrdiny. Zkrátka chytře vystavěný scénář, sympatické postavy a odlehčená atmosféra svatebního dne ve vyprahlé Kalifornii v kombinaci se Sambergovou košilí jsou důvody, proč se Palm Springs uchová v mé paměti výrazněji než všechny ty městsky-šedé romantické komedie současnosti. ()

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama