Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Recenze (324)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Základy nápadu nie sú ničím prevratné a v podstate podobné filmy sme už tu mali niekoľko, stačí si napríklad spomenúť na „Neuveriteľný deň“ (aby sme spomenuli nejakú klasiku). „Palm Springs“ so svojim ľahkým štýlom je (najmä) romantickou komédiou, ale to je len jedna strana mince. Neustály „repeat again“ dovolí lepšie spoznať jednotlivé postavy a „pochopiť“ ich pohľad na svet (keď Nyles fakt bol uväznený v časom smyčke XX rokov, tak je logický, že aj k bežným veciam má úplne iný postoj). Dvojica Andy Semberg / Cristin Milioti je celkom cool, chémia funguje medzi nimi celkom dobre. Mnohokrát však mám pocti, že „beauty“ Cristin (manželka Teda Mosbyho) je vo svojich scénach viac istejšia a ráznejšia ako jej kolega. Spomínanú dvojicu skvele dopĺňa J. K Simmons – má malú rolu a málo scén, ale tie využije naplno. Príbeh určite má niekoľko častí, ktoré by potrebovali nejaké dodatočné vysvetlenie, ale v danej ležérnej forme k tomu neprikladáme takú veľkú pozornosť. Hlášky, nadávky a občasné filozofické myšlienky sú viac-menej trefné. Záver je možné si svojvoľne interpretovať. P.S.: Už úvodný srdce revúci hlas Demis Roussos (pesnička Forever and Ever) zbystrí pozornosť diváka. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele

Takže zase jeden z těch božích filmů, u kterých si budu muset sám v hlavě vytvořit jiný, ambivalentnější a hlavně lépe vypointovaný konec, který by mi nebránil dát pátou hvězdu a nadšeně doporučovat. No, nevadí. Když už nic jiného, určitě si budu pamatovat hodinu a dvacet minut pohodové komedie, VÝBORNOU ústřední dvojku a chytré vedení profláklého námětu na vyšší úroveň. Ale mělo to na víc a existovalo asi tak milion způsobů, jak toho dosáhnout. Ani by nebylo potřeba přetáčet, stačilo by střihnout na titulky o minutu dřív a nechat divákovu hlavu pracovat. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedno z příjemných překvapení sezóny 2020. Příjemná variace na loopovací filmy se sympatickým castem, který dokonale využívá šílených možností dokola opakujicího se dne. Humor Andyho Samberga je mi blízký a fakt jsem si film užíval. Případné dvojce bych se nebránil. Snad první film z Hulu Originals, co jsem měl možnost vidět. 4* ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Opakovanie sa toho isteho dna dookola je moja velmi oblubena tema a tento film nie je vynimkou,sympaticka ustredna dvojica to cele len upevnila,co sa tyka mojich prijemnych pocitov po skonceni tejto romantickej komedie,takze mozem spokojne hodnotit naplno...:-) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

téma hodně profláklé ... a ač byli herci/čky sympatičtí, bylo to spíš nudné ... komedie roku se opět ani zdaleka nekoná ... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Časosmyčkové netradiční summer wedding lovestory…..asi každý jsem si to zažili…..ne, kecám. Žánrovka s ukázkově fungující a sympatickou dvojicí (no, dalo by se říci i trojicí, kdybych do rovnice započítal i držáka J.K. Simmonse), oddechovým vyzněním a situacemi mimo náš reálný svět. Takové to, když vaše přítelkyně navrhne podívat se večer na nějakou romantiku, ale vy máte za ušima víc, než jen týdenní špínu. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Asi to nejlepší z filmů s časovou smyčkou, protože to má skvělou ústřední dvojici a příběhově si to jde tak nějak vlastní cestou. Rozhodně pobaví a potěší, příjemné překvapení. 4,5* ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická komedie s fungující romantikou a fajn herci. Palm Springs se dá při pohledu na současnou žánrovou nabídku brát jako takové menší zjevení.  7/10 ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Jak by asi vypadala romantická komedie o dvou zoufalcích, kteří prožívají stále stejný den ve stylu „Na hraně zítřka“? Asi přesně takto. Je poněkud zajímavé zkombinovat v poslední době stále oblíbené sci-fi prvky s komedií. Nicméně to nějakým způsobem funguje a zafungovalo to i tady. Příběh a romantika je sice dost tuctová, takže tušíte, jak to skončí. Vtipy také nebyly kdovíjaké, ale když všechno to sci-fi, sem tam dobré vtipy a romantiku spojíte, tak se na to ve finále dobře kouká. A to někdy bohatě stačí. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Jediná komedie s lepším hodnocením v kině, tak byl výběr jednoduchý. Časová smyčka, svatba, poušť, hodně šílenejch věcí, já se bavila. 3,5* ()

Davidkkk 

všechny recenze uživatele

Humorná romanťárna, která se zčistajasna objevila jako na zavolanou v době, v níž diváci dychtí po nových filmech - to jsou Palm Springs. Obdobně jako snímky Na hraně zítřka (2014) či novější Všechno nejhorší (2017) si Palm Springs pohrávají s časovou smyčkou zkonstruované na tom, že se po každém probuzení hrdinům odehraje identický den, v němž právě ulehli do postele. Ústřední herecké duo je dost v pohodě, jsou tahouny celého filmu a je vidět, že se na place vyblbli. Měl jsem však výrazný problém uvěřit jim vzájemnou chemii a v momentě, kdy došlo k finální líbačce, bublalo ve mně takovéto neuspokojivé “aah“. Palm Springs v tomto případě působí jako klasická teenagerská Netflix komedie se vším všudy. Nevypadá to extra dobře a je nutné film brát s určitou nadsázkou. Opět se dostavil pocit, jako u téměř všech filmů na podobný způsob, že námět byl nevyužit naplno, a tím pádem se pohybuji někde okolo lehkého nadprůměru. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Když se Nyles podruhé probudil tak jsem si řekl, ale ne další časová smyčka! Tvůrcům slouží ke cti, že se přece jen snažili na věc jít trochu jinak včetně originálního způsobu, jak se z té pasti dostat ven (chudáka Roye v tom nechali samotného). Dobře se na to dívá, občas se i nějaký fórek povede, takže taková neubližná oddychovka. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Taková letní oddechová blbůstka v časové smyčce. Každý den se probouzet do nudné a snobské svatby není zrovna terno. Osobitý a cynický humor Andyho Samberga je místy morbidní. Ústřední dvojice je sympatická a srší postupnou zamilovaností. Škoda tápající logiky a špatné vysvětlení časové smyčky.  6/10 ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Fajná výplňovka na večer, ktorá rozochveje bránicu aj zahreje srdiečko. Koncept časovej slučky ala Na Hromnice o deň viac je vďačný materiál na robenie humoru a tvorcovia prišli s dostatkom kreatívnych nápadov, ako ho zužitkovať (viď. pomätený J. K. Simmons). Obohatenie o romantickú linku tiež funguje nad očakávania dobre, predovšetkým kvôli hercom, medzi ktorými to pekne iskrí (hoci Samberg mi veľmi sympatický nie je). Bohužiaľ niekde v druhej polovici sa to celé zadrhne keď to zvážnie a dievčina na dlhší čas zlezie z plátna. Koniec s vedeckou prednáškou na tému ako celý ten nekonečný kruh funguje a ako z neho vyskočiť si už mohli potom naozaj odpustiť. Celkovo vzaté ale stále dobrá zábava, ktorá svoj účel v pohode plní. 7/10 ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Je to taká jednorázová pohodička, ktorá ale nie je nejako originálna, ani vtipná. Skôr mi to pripomínalo seriál Russian Doll. 6,5/10. ()

255085349 

všechny recenze uživatele

Komedií na bázi časové smyčky a la Na hromnice o den více, už je dneska hromada a ne všechny jsou povedené (já například nesnáším Lásky čas). Ale Palm Springs je taková nezávislá, ujetá sci-fi romcom, které v podstatě ani nemůžete nic moc vyčítat, protože ze sebe nic nedělá. Hodně dělají skvělí Andy Samberg, Cristin Milioti i J. K. Simmons. Jako oddechovka na jedno shlédnutí je to perfektní, ale nějaká stálice tohoto žánru to asi nikdy nebude. ()

_zed_ 

všechny recenze uživatele

Tohle mi stylem moc sedlo, prijemne, chytre, vtipne. Dost jsem se tam videl... :) Dokonce jsem si nekolikrat rikal, ze bych se na to podival znovu. Christin je navic uzasna. ()

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama