Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

kajas 

všechny recenze uživatele

Tvůrci filmu se jasně inspirovali komediemi typu "Na Hromnice o den více", přidávají několik originálních motivů, ale hlavně dokáží pobavit tak, že se smějete nahlas. Humor vlastní Andymu Sambergovi není vhodný pro každého (ne nadarmo je snímek v českých kinech přístupný až od 15 let), ale tady nikdy nepřekročí únosnou míru. Necelých 90 minut uteče velmi rychle, jakmile ale scénář opouští komediální rovinu a snaží se hrát na vážnější notu, nepůsobí už tak věrohodně. Každopádně velmi dobrá zábava. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Na Hromnice o den více aneb chci od filmu něco více. A film překvapivě překvapuje, jelikož v sobě zdařile kombinuje hned několik žánrových témat, takže v jednu chvílí baví svým ztřeštěným humorem, aby pak přehodil na vážnou linku a aby to ke konci uzavřel tou romantickou částí. Andy Samberg příjemně překvapil, jelikož ho ve filmovém světě, znám převážně z těch ztřeštěných komedii, ale tady ukázal, že má i nějaký ten herecký talent. Cristin Milioti tu v podstatě neznám a tohle je první film, který sem s ní viděl, nicméně svoji roli zvládla výborně. A pak je tu vynikající J. Jonah Jameson aka J.K. Simmons, který byl příjemným rozptýlením a jeho časová linka byla hodně zábavná. Co mně trochu mrzí, že se nedozvíme nic o postavě, kterou Samberg hraje, což působí trochu strašidelně, ale snad to nebyl sériový vrah nebo tak něco. Film sice nijak výrazně nevybočuje, ale je přesně tím čím je, pohodový film s jasným poselstvím. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niekde presne na rozmedzí troch a štyroch hviezd. Je fajn, že ohraný koncept je opäť ozvláštnený, takže veci sú v skutočnosti komplikovanejšie a celá fabula zaberá omnoho dlhší úsek, ako u konkurencie. A práve poznávanie toho, čo všetko už má Nyles za sebou, ma bavilo na filme najviac. Chémia medzi hercami funguje, fóriky taktiež, ale napriek všetkému som mal dojem, že film bol o dosť dlhší, než tá necelá hodinka a pol, preto aj zaokrúhľujem dole a to bude asi aj dôvod, prečo sa k filmu nebudem opakovane vracať. ()

vydumnica odpad!

všechny recenze uživatele

Zatial som videla len 40minut z filmu, ale absolutne NIC mi to nedalo. Ak ho nahodou niekedy v zivote dopozeram, mozno svoje hodnotenie pozmenim, ale zatial fakt nemam za co dat ani tu jednu hviezdu. Mala som chut pozriet si nejaku oddychovu komediu, ale toto nebolo vobec vtipne!!! Hlupa a neoriginalna zapletka (s 50 First Dates sa to neda ani porovnat), nie prilis sympaticka dvojka, okrem toho je to dost vulgarne a sex na vselijaky sposob...a ano to som nevidela ani polovicu a aj tych 40 minut mi je teraz luto...Som sklamana. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veselé a správne uletené, námetovo síce jasne podobné s Na Hromnice o den více / Groundhog Day, ale obsahovo niekde inde. Sympatické postavy a taká oddychová zábava pre tých bez väčších nárokov na hĺbku. J.K. Simmons ako top herec mohol dostať väčšiu minutáž, človek sa baví už len jeho výrazom. Veľmi silné tri hviezdy s dobrým pocitom na záver, možno po rozmyslení zvýšim na štyri. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Přestože název filmu zní Palm Springs, tak se zde ve skutečnosti vůbec nenatáčelo. Místo toho byly použity lokace v Palmdale a Santa Claritě. Natáčení trvalo 21 dní. (J.F.B.)
  • Andy Samberg (Nyles) přiznal, že pro film bylo napsáno a i natočeno několik různých konců. Na soukromých promítáních pro rodinu a přátele byla prý vybrána ta verze, která se všem líbila nejvíce. (TaNya_)
  • Herečka Cristin Milioti (Sarah) si zahrála roli uvězněné virtuální kopie své postavy už v roce 2017 v epizodě USS Callister (2017) seriálu Černé zrcadlo (od r. 2011). I tam byla postavou, která vedla sebe i virtuální kopie dalších postav z onoho virtuálního světa. (Majkl91)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama