Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Recenze (321)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Časové smyčky jsou vždy atraktivním tématem, ale tohle se povedlo neuvěřitelně! Moji dva oblíbení herci zde tvořili dokonalou dvojici a velice vtipně a nápaditě nás provedli celým filmem. Bezpochyby nejlepší komedie kterou jsem viděl minimálně za poslední rok. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Správně cynické, včas porušující různá klišé, jiných se zase pevně drží, každopádně, oživení subžánru to je. 70%. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Tenhle nápad bude vždycky aspoň trochu cool, herci jsou fajn (J. K. víc než to), má to pár hezky vyřešených scén... ale jinak už je to trochu mělký bazének. Chybí tomu svižnější tempo, punch, příjemně to plyne, ale vlastně to nikdy úplně nekopne. Hodně tomu svazují nohy proslovy a to, že když má film zabrat, spíš tak opatrně ukročí. Nakonec je to taková celkem solid absurdní romance, která ale v prostoru, kde už operovala spousta filmů, spíš tak rozpačitě pokukuje kolem sebe a hledá něco, co tu ještě nebylo. A nenachází. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megaohraná premisa vzatá z trochu jiného úhlu. No nic extra vážení. Jako přežil jsem to, ale protože Samberga fakt můžu. Jakákoliv jeho grimasa mě baví a tlemim se. Co si budeme nalhávat, ten film je ale docela blbost. 50% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TAKŽE, TOHLE JE DNESKA. DNESKA JE VČERA. A ZEJTRA JE TAKY DNESKA… “ Film s časovou smyčkou. Fajn. Fór má bejt v tom, že na tu smyčku nejseš sám, protože bejt sám je vopruz (že Phile Connorsi?). Romanticky dramatická komedie, s pro mě nesympatickou ústřední dvojící a nic moc příběhem. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film byl v roce 2020 nejsledovanější premiérou platformy Hulu. 2.) Thx za titule „salorblack“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá time loop oddechovka se sympatickým Andym Sambergem a zvláštně atraktivní Cristin Milioti ( čtěte Alita ). Hlavní hrdina je uvězněn v časové smyčce na svatbě a doslova si to užívá. Nejen, že si to může rozdat s kýmkoliv, ale může páchat nespočet sebevražd, avšak bolest je stejná. Do toho jej loví poblázněný J.K. Simmons a rozehrává romantickou hru s Alitou. První půlka je vtipná a zábavná, druhá se přehoupne spíše v Drama, přesto velmi zábavný a veselý počin dělaný s nadšením. Příběh****, Akce>Ne, Humor****, Násilí*, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí*. 7/10. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to prvý tanec!“ – „A to vadí?“ Neviem no, ktovieako ma to nechytilo. Ústredné herecké duo mi pripadalo skôr nesympatické, než sympatické a nezachránil to ani J.K. Simmons (skôr naopak). Časová slučka občas trochu zábavná a raz za polhodinu sa scenáristovi podarí vymyslieť dobrý vtip („jedna veta“, koláž sexu), ale to je asi tak všetko. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Příjemná pocta filmům s časovou smyčkou a zároveň sympatická romantická komedie s hrozně fajn obsazením, taková vděčná kombinace pro letošní rok. Cristin "matka" Milioti si zaslouží každou hlavní roli. 7/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak Palm Springs prý osvěžilo svůj žánr stejně jako se to kdysi podařilo Zombielandu. Já vám nevím. Poučení z opakovaného krizového vývoje je opravdu dost přebraný koncept a já rozhodně nemám pocit, že se tady z časokonopné smyčky podařilo vyklouznout (obzvláště, když nohy stoličky byly naříznuté zbytečnou vulgaritou a držením se mustru romantických komedií). Trochu jsem si připadal jak Monk, když ho dítě drtilo hádankou v letadle: „Zas a Znova jeli spolu na člunu. Zas vypadl. Kdo na člunu zůstal? - „Znova.“ - „Zas a Znova jeli spolu na člunu…“ ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Neobjevuje tu Ameriku, ale ani se to nesnaží poučovat, což je vždycky fajn. Má to skvělou ústřední dvojici, perfektní timing a hlavně to chápe, že komediální zlato se vždycky nejlépe rýžuje na svatbách, večírcích a rodinných setkáních. Možná by to nemuselo tak rychle opouštět tu svěží polohu nihilistické zábavy v pouštním očistci, přesto by mi vůbec nevadilo to po skončení prožít znovu. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Palm Springs a film, z kterého single lidi odchází s pocitem naděje. Teda jen do momentu, než se v tom začnou šťourat. To se pak ocitnout sami v časové smyčce. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Existuje film Na hromnice o den více, což je kultovka. Za posledních deset let vzniklo už tolik věcí (i seriálů, včetně jednoho dílu Legends of tomorrow) s tématikou časové smyčky a jakmile je na obzoru další, můj zájem strmě opadá. U Palm Springs to však kompenzují jistými dalšími elementy, počínaje šílenou feel good rom com zápletkou (a ano, k časové smyčce přistupuje zase trošku jinak) a také obsazením; J.K. Simmons je správně démonický, Cristin "matka" Milioti stále patřičně k zulíbání a Andy Samberg si jede svůj komediální standard, ač bych ho v tomto filmu úplně nečekal. Jak říkám už několik let, podobných komedií už zkrátka tolik nevzniká a jsem radši za každou povedenější od Hulu než povětšinou méně povedenou od Netflixu...7/10 ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Pohodová letní oddechovka, které nejde ani zdaleka tak za hranu absurdity, jak by se mi líbilo. Trio Samberg, Milioti a Simmons je však skvělé a Palm Spings tak udrží celkem bez problémů nad průměrem. Nejvíc mě ale zklamal konec, který není zdaleka tak dobře vypointovaný, jak by mohl (on vlastně jen tak vyšumí do ztracena). Jako komedie povedené, ale nemůžu se ubránit pocitu, že po těch skvělých ohlasech jsem trochu zklamaný... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Známe to (skoro) všichni. Ráno se člověk probudí a ví, že je to tady. Velký den. Přítel od nevěstiny nejlepší kamarádky Nyles je na veselku zvaný také. Jako všechno ostatní v životě, i svatba v pouštním resortu uprostřed Palm Springs bude probíhat snáz, když bude důkladně naplánovaná. Jenže apatický Nyles tenhle velký okamžik prožívá jaksi pořád dokola. Do časové smyčky nechtěně vtáhne i starší sestru nevěsty Sarah. Oba se tak další ráno probudí v téže posteli v tentýž den. A jede se nanovo. On to zná, ona je zatím v šoku. Cynická černá ovce rodiny Sarah a její nový kámoš se tak na jeden den snaží zabavit, jak to jen jde. Pochopí, že druhý den neponesou žádné následky svého jednání. Zábrany tak mohou jít stranou. Moc mě bavilo hořkosladké ladění snímku. Celé se to nese v uvolněném duchu s příjemným soundtrackem, pár hluchých míst sice přijde, ale jemný humor (který několikrát sympaticky zostří hrany) tuhle látku tahá ke čtyřem hvězdám. Je milá, je autentická a má skvělé herce. Osobně mě nejvíc bavila Cristin Milioti (ty její oči), chemie mezi ní a Andy Sambergem je uvěřitelná. Kdyby tvůrci ještě zamakali na oněch mělčích místech (zejména v druhé polovině), ty čtyři hvězdy by byly poctivější. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Princip Groundhog day ale predsa len fungujuci trochu inak. Najlepsia romanticka komedia tohto roku plna milych forov, funkcnej romantiky a prekvapivo funkcnych vaznych scen. Akurat skoda, ze to bolo sci-fi a nie fantasy. Kazdopadne super zabava. 8/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Filmu si bere Hromnicovou pointu a využívá zase malinko jinak, jenže chybí tady ten Bill Murray, díky kterému by bylo tohle blbnutí zajímavější. Takto se Palm Springs i navzdory své krátké délce občas docela vleče. 60% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Po úvodní scéně a závěru první smyčky jsem měl lehce rozpačitý dojem, avšak něco mi našeptávalo, že když udržím pozornost, snímek se mi odmění. Stalo se. Neváhám dát plné hodnocení a je mi jedno, že námět ohledně uvíznutí v časové smyčce není originální. Palm Springs skvěle funguje, dokáže pobavit, čas u něj rychle utíká, herci jsou sympatičtí a chemie mezi nimi působí. Soundtrack dokresluje náladu filmu, prostředí je rovněž poutavé. Pro mě jde tedy o velmi milé překvapení a hodnotím nejvýš, jak to jde. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Veselá ptákovina, co v žánru nepřináší nic nového, ale pěkně se na ni dívá. Napadá mě, jak mohla být drsnější a bizarnější, na druhou stranu to nakonec stačilo. Snad jen konec bych udělal trochu jinak, ale chápu ho jako úlitbu mainstreamovému divákovi. ()

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama