Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od doby, co Alice opustila manžela Mattiase, neměla možnost vidět své dvě děti. Její snahy o jakýkoli kontakt Mattias důsledně maří a pravděpodobnost, že nadcházející soud přidělí opatrovnictví jí, je dost malá. Když se jednoho večera z telefonu ozve synův uplakaný hlas a hovor je záhy přerušen, Alice se rozhodne jednat. Podaří se jí najít ke svým dětem cestu? A hrozí jim skutečně ze strany Mattiase nebezpečí, jak se obává? (Febiofest)

(více)

Recenze (5)

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Když mě důvody, které jsou ve filmu podány, naprosto nepřesvědčí o tom, že je vůbec reálné, aby matka (sic!) neměla úředně povolený přístup k dětem, a je pravděpodobné, že jí nebude přiznána péče, nemůžu pak ani uvěřit a prožít si příběh, který je na tomto čistě vykonstruovaném faktu postaven. Jakkoliv může být dobře natočený. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Smutná válka manžela s manželkou o děti. Prostě příběh starý jako sám čas. Ovšem nuda to rozhodně nebyla, všechny postavy působí věrohodně a komunikují spolu celkem autenticky. Hlavní hrdinka hraje sebejistě zoufalou mámu a je v tomhle psychologickém dramatu jasnou jedničkou. Není to jednoduchej film na koukání a myslím, že v něm nikdo nevyhrál. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Od rozvodu Alice neviděla dva měsíce své děti. Když jí syn zavolá uprostřed noci, sebere syna a dceru a odletí s nimi charterem na Kanárské ostrovy. (50%) ()

Reklama

Reklama