Reklama

Reklama

Motokáry

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezkrotný puberťák propadne vášni střemhlavého závodění na motokárách – s partou kamarádů a mrzutým bývalým jezdcem, který se stane jeho trenérem. (Netflix)

Recenze (37)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chcete relax? Tak si dejte Motokáry. Richard Roxburgh toho rozervanýho závodníka hraje skvěle a v rámci rodinného námětu je to celé docela fajn. Teda až do srdceryvného závěru v dešti, který je spíš k smíchu, ale co bychom Austrálii nedokázali tolerovat, že? ()

choze 

všechny recenze uživatele

Naprosto generický rodinný sportovní filmek. Postavy už nemůžou být šablonovitější - hrdina je frája s daddy issues opsaný z Top Gunu, k ruce mu je svérázný zahořklý mentor vytahovaný ze své ulity, hrdinova holka se marně snaží prosadit v mužské branži, hrdinův kámoš je outsider-komická figurka, prostě klišé vedle klišé a nejkratší cesta k cíli. Režie, kamera, hudba i závodní scény jsou pak dokonale sladěné ve své nevýraznosti. Ale herci jsou fajn a pokud na to máte náladu a nic moc nečekáte, je to v pohodě koukatelné. Ale fakt generické až hanba - přitom by stačilo tak málo a mohla to být opravdu zábavná, napínavá a dojemná jízda. Jediný hezký nápad navíc byl ten s otcovým duchem v závodní hře. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Každý má nějaký ten sen. Ovšem mladík Jack, který se společně s ovdovělou matkou zrovna přistěhoval do nového města, vlastně žádný nemá. Protože do motokáry jen tak z hecu sednul a záhy zjistil, že tahle atrakce je pro něho vším. Obratem hravě porazí skoro celé startovní pole a kvalifikuje se do národního šampionátu. Jak snadné. Pokud ho chce ale vyhrát, musí přesvědčit zahořklou bývalou závodnickou hvězdu, aby ho trénovala. Což nebude tak obtížné. V týmu má ještě ustrašeného nového kamaráda a dívku z konkurenční „stáje“, která sní o práci mechaničky pro F1. Přidrzlý hošan ještě zvládne najít partnera osamělé matce, chovat se jako debil, protože na dráze opakuje stejné chyby, urazit trenéra, který skrývá vlastní bolístky, a samozřejmě pak vše vyhrát a urovnat. Ve výsledku nakonec jen programová výplň karanténních dní a mnohokrát viděný příběh. Od kouče v důchodu Richarda Roxburgha (Moulin Rouge) jsem asi čekal víc, dost mě štvaly i rádoby dojemné flashbacky vzpomínající na otce. Tři dietní hvězdy ale nakonec dám. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Řecky s řeckými, toť jediný důvod, proč jsem se k téhle netflixové sračce uvolil. Kdyby aspoň obsadili hezkou herečku, ale to Anastasia Bampos fakt není. Klišé na metr čtvereční dosahuje max. hodnot. Každý si rád bouchne do malého černouška, osamělá matka a policajt nechávající mladistvé řídit ulicemi si rádi skočí jak na písknutí, a padouch Drago Malfoy nakonec zmouřdí a podá ruku vítězi. Kdyby aspoň tvůrci koukali na závody, a nechali našeho HERDINU předjet třeba blbý tři kola před cílem a pak držet diváka v napětí, jestli to uhájí. Ale voni ne, hodí to na poslední zatáčku která je mimochodem na tom okruhu nevhodná k předjíždění. Byl jsem tam. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mimo môjho žánru, mimo môjho záujmu. Film skôr pre dospievajúcu mládež a fanúšikov motorizmu. Ale fakt skôr pre tie deti. Milým prekvapením bolo vidieť Frances O'Connor, ktorá aj po päťdesiatke vyzerá veľmi dobre. Platí to o to viac, že je to Angličanka, a naozaj sa na obraze príliš nelíši od toho, čo sme ju videli v Prúde času alebo v Zmluve s diablom pred dlhými, dlhými rokmi. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film pro ty, kteří mají rádi závodění a kinetickou energii. Tedy je to vyprávění , které potěší davy. Ale už vzniklo hodně hloupějších dětských filmů na tématiku "srdce zahřívající příběh" dětského sportovního dramatu. Kolik ještě bude pokračování Karate Kida v další bizarních sportech? Středem příběhu je chlapec , který chce v něčem vyniknout , vyrovnává se se ztrátou otce , pokouší se navázat nová přátelství a dělá všechny věci ve schématu "nový kluk ve městě". Herecké výkony jsou dobré, postavy sympatické. Ale příběh je trochu zmatek. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NETFLIX - Svými 4* se hodnocení posunulo z 57 na 58%, jooo. S rodinou jsem byli maximálně spokojeni. 80% (with A+J) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pre priaznivcov motoršportu to bude celkom príjemná oddychovka, ale pre ostatných to bude asi nič moc. Inak je to klasická športová šablóna o cieľavedomom chalanovi, ktorý má síce talent, ale nie zázemie. Priamočiary dej s klišovitou zápletkou napokon speje k tomu, čo býva na záver takmer každého športového filmu. Ja mám motoršport rád, takže ma to bavilo, ale od kvalitného filmu to má stále ďaleko. Toto bolo také príliš idealistické... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

So zaujímavým počinom došli protinožci. Teda skôr témou. Inak je to šablónka, od nekompletnej rodiny cez budovanie nových vzťahov až po cestu na vrchol. Čavo čo v tom sedí prvý krát cupuje na kúsky chalanov, čo tomu venovali celý život a podobne. Ale bolo tam veľa pretekov a málo sentimentu. 1 z 5 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nenáročné pokoukání, které se občas blýskne roztomilým špičkováním "šup, šup", a které naštěstí ani v těch slabších pasážích není nijak extra pitomé. Ano, vše je jasné od začátku (snad až na to, proč se rozhádají hlavní hrdinové, což byla teda slušná prkotina), a film nepřináší ani zbla nového (možná až na slušné záběry závodů), ale jde o rodinnou pohodičku ke gauči a chipsům. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Motokáry vlastně vůbec nebyly nijak zlé. Scénář sice 1000x použitý v různých variantách, ale v tomto případě dobře zpracovaný a zábavný. Mimo to Richard Roxburgh byl skvělý. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka na poobedie, ale nič viac ani nič menej. Je to teen rozprávka, takže prirovnanie niekoho z komentujúcich k Le Mans pre mladých, to ani zďaleka. Ale dobre sa na to pozerá, pozitívna energia z toho len tak sála. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Sbírka sportovních a životních klišé zabalená tentokrát do filmu o závodění v motokárách. Tohle tady už bylo mockrát (kluk-talent, kterého se ujme bývalý šampion, jeho láska je dcerou majitele konkurence, atd atd..) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Go Karts“, samozrejme v moderných šiat, efektívne zužitkuje jednotlivé kúsky iných filmov, natočené v tomto žánru. Film vás v ničom neprekvapí – príbeh s klasickými prvkami a jednoznačným vývojom. Slabšiu trojku dávam z dvoch dôvodov: 1) ja osobne tu nevidím prehnanú snahu o predanie filmu so štítkom „ordinálny obsah pod taktovkou Netflixu“; 2) Hra hercov nebola úplne márna a ich postavy neboli totálne nesympatické. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Karate Kid na kolečkách aneb místo plotů natíráme garáže. Na novém místě s novým učitelem a novou láskou proti novým nepřátelům…..ozajstná nová zápletka :D Stokrát recyklované téma, tentokrát přenesené do prašného prostředí Kart racingu. Co myslíte…..příjde, uvidí a zvítězí? Já mylím, že ano….a taky získá vysněné srdce a bla, bla, bla. ()

Reklama

Reklama