Reklama

Reklama

Motokáry

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezkrotný puberťák propadne vášni střemhlavého závodění na motokárách – s partou kamarádů a mrzutým bývalým jezdcem, který se stane jeho trenérem. (Netflix)

Recenze (37)

rekkky 

všechny recenze uživatele

Very relaxed, family friendly movie with Australian specifics in the script, so you immediately recognize the fun atmosphere and therefore very simple story line is enough for you to enjoy. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Go Karts mi pripomínal filmy, ktoré chodili kedysi na markíze, prípadne na nove v sobotu doobeda. Je to pozerateľné, je to fajn, avšak je to jednoduché, predvídateľné a skôr pre mladšie publikum. Ale pospomínal som si na svoje detstvo. 5,8/10. ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Kamera fajn. To byl asi jedinej dospělej, co se natáčení zúčastnil. Bo scénář jistě psalo dítě a jiné děti se podílely na zbytku. Ve filmu samotném se děti chovaj dospěle (excelentní, nejlepší mechanik světa je 12ti letá holka) a dospělí dětsky. Scénárista v mládí jistě ujížděl na Karate Kidovi, takže trénink je v duchu ... natírání baráku štětcem na helmě (v Kidovi to byl tuším plot a rukou). Tam cvičil zápěstí, tady přetížení. No proboha ... ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Taková rodinná pohoda. Všechno běží podle očekávaného plánu...ale přece jenom trochu napětí, trochu "zvratů"...atmosféra závodů, étos kamarádství a týmu. Nic inovativního, ale pro sledování se staršími dětmi ideální. ()

Arikova 

všechny recenze uživatele

Když si uděláte takhle v pracovní den takovou malou domácí party, protože jste samozřejmě z práce unaveni, a navíc toho mozek až tak moc nezvládne, pak doporučuji tento film. I když je to od první chvíle průhledné jak papír na jarní rolce, může vás to pobavit stejně jako její náplň. #starter ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Dějově až skoro dětská pohádka, nicméně sledování je záživné a přes jasně předvídatelný děj, jsem se nenudil. Herci spíše průměrní, tak mi z toho vychází tři hvězdy, 55%. ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Film pre mňa čisto priemerný, skôr zameraný pre fanúšikov auto-moto, no najmä asi pre deti a možno mládež. Trochu pobavil, nenudil a to je asi všetko.. ()

Diskomuz 

všechny recenze uživatele

Dobře x-krát natočený film ala Karate Kid s motokárama. Jelikož si sám film sám ze sebe dělá legraci odkazem na Mr. Miyagiho tak ***. Film určen pouze pro děti, dospělí si z toho moc neodnesou... ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Pro děti povedené, proto hvězda navíc. Český dabing hlavního hrdiny byl tak agresivní a nepřátelský, že se pomalu nedal poslouchat. Divákům mezi lety 11-12 to zjevně nevadilo. ()

Monyfik 

všechny recenze uživatele

Oceňuji za žádné zbytečnosti, jako jutůby, smratfony, fejsbůčky, instáče, drogy, alkohol, sprostá slova, asiaty a jiné kultury, jiná pohlaví... Prostě na co se lze podívat se skupinkou dětí ve věku mezi 7-9 lety a nemusíte se bát dotazů typu, co je OMG, WTF, LSD, sex, atd. ()

StandikK 

všechny recenze uživatele

Takový jednoduchý filmeček, kde nechybí nějaké to tajemství a romantika se špetkou závodění. Dobře natočeno... ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Motokáry, Go! musí být už podle názvu o sportu a nepřekvapí, že jsou. Steve Worland přidá trochu lásky, kamarády, trenéra zoufalce, matku do počtu, naději, tvrdou práci, prohru a definitivní výhru, proto vše klape dle očekávání, úkol splněn a není co dodat. Takže tak. https://www.macguffin.cz/ ()

Reklama

Reklama