Reklama

Reklama

Kočičky

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctileté Amy se začne líbit svobodomyslná taneční skupina a vzepře se proto konzervativním rodinným tradicím. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (82)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Průměrné soc drama o jedné chudé přistěhovalecké holce, která se snaží zapadnout mezi partu rebelujících spolužaček a jako pojítko mezi tím je "takové to vyzývavé holčičí tančení, které vidíme běžně u současných pop star". Akorát teda, že to u 11 letých působí trochu divně a tak se možná ani nedivím, že to vzbudilo tolik kontroverze. 5/10 ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Jelikož kritika se tu většinou zaměřuje na hysterické konspirace o tom, jak Netflix propaguje prcání dětí, a nikoli na to, že si režisérka několika zbytečnými záběry jaxi podkopává premisu, usuzuju, že ten film nejspíš skoro nikdo neviděl. Asi když vidím, že evropská sexuální kultura může mít poněkud nechutný projevy, zdvořilá reakce je předstírat, že jsem si toho nevšim? ()

Reklama

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Domníval jsem se, že v tomto věku potřebují partu jenom kluci a holky si to vyřizují jen ve dvou či ve třech. "A nakonec, nešlo o partu, ale o tanec". A nešlo ani o "hříšný" tanec, skákání přes švihadlo to dokázalo také. Z filmu latentní lascivnosti se proklubal film projevené nevinnosti. Přitom rozhodně nelze pominout Amyin rodinný background a ani jíž zmíněnou dámskou sestavu. Holkám je jedenáct či dvanáct; ještě v deseti nebo po třinácti by to už nefungovalo. - Frank Zappa to v písni "I"m so cute" říká jasně: "Some folks got it / Some folks don't." Zkrátka "Cuties", "Miňonky". A ještě něco navíc: psychoanalitik Wilhelm Reich prokázal, že pohyb uvolněné pánve koná zázraky nejen v pohlavním životě, ale i v oblasti obecného zdraví. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film o holcickách, které predbihaji svuj vyvoj, protoze jim zivot nenabizi co by delali. O hypersexualizaci deti. Zaroven o vznikajicich kulturnich a socialnich pnutich v muslimské rodině žijící v Paříži .Chudíci holčičky jsou zblblé ze sociálních sítí, aby se líbili. Je to nepredvidatelne , ale Doucoure to nedovede do uspokojiveho zaveru. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Bolo by veľmi jednoduché filmu nadeliť odpad, pretože drvivá väčšina záberov ktoré film obsahuje spôsobila že pravdepodobne žiadne pedofilné boxerky na jeho konci nezostali suché. Ťažko vybrať ten najväčší hnus, ale zrejme to bol post Amy na IG a scéna predtým, keď sa chcela vyzliecť pred svoji strýkom, aby jej nechal telefón. Kto však film pozrel celý ako ja (teda celý, zvládol som ho s preskakovaním mnohých scéna za zhruba 50 minút) vie že obsahoval dva dobré momenty. Keď sa mama Amy dozvedela že jej otec si našiel ďalšiu ženu a jej mama pre ňu ochotne chystala najlepšiu izbu a nakoniec samotný záver, keď si Amy uvedomila že cesta ktorou sa vybrala nakoniec predsa len nie je pre ňu a vrátila sa ku svojim koreňom. Ťažko povedať či presne to bolo zámerom režisérky, poukázať práve generácii mladých prisťahovalcov že niektoré ich tradície nie sú vôbec zlé a že sa nemusia za každú cenu prispôsobovať trendu, ktorý decimuje západnú civilizáciu a zároveň poukázať na konflikt odlišných kultúr. V každom prípade dalo sa to natočiť aj tak aby tie deti nevyzerali ako k*rvy... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Scénář byl napsán už v roce 2017. (Bragha)

Reklama

Reklama