Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík, co pro zbohatnutí udělá cokoli, obrátí se svým pochybným kámošem berlínský realitní trh vzhůru nohama. Pak ale přijdou dobré časy a jim najednou hrozí krach. (Netflix)

Recenze (29)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

David Kross a Frederick Lau je aktuálně to nejlepší, co na současném německém filmu můžete potkat. Ne ale v případě filmu, který mi je svým námětem vysloveně nepříjemný. Podvádět obyčejné lidi umí kdejakej morální ksindl, a když o tom ještě někdo točí, nepřijde mi to úplně jako legrace. O což se zde Němci vlastně snažili. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Hezky natočeno a všichni herci jsou super. Příběh je taky skvělý, pěkně to utíká a člověk se nenudí, což je hlavní. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Za mě osobně veliké zklamání, které zachrání celkem dobře udělaný (před)konec a pak hlavně fakt, že mám Davida Krosse, jako herce velmi rád. Jen doufám, že se do budoucna vyhne podobným nudným a stereotypním komediím a natočí něco jiného a hlavně kvalitnějšího a vtipnějšího. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Našťastie som prekonal uvodnú opernú scénu, operné hlasy ma totiž mimoriadne vyrušujú. A hľa pozerám sa na Davida Krossa a rozmýšľam, že chlapec nám pekne vyrástol od doby, keď Winsletovej čumel v Predčítačovi na prednosti. Inak je to The Wolf of Wall Street v malom a s tým rozdielom, že má ďaleko od skutočného príbehu. Už len tá aukcia by sa nemohla stať ani v sci-fi. Ale inak milé poučenie, že nie všetky Nemky sú britké, sem tam sa tu objaví slušný materiál. A tiež že s podvodmi si prinesieš šťastie len nakrátko. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Obchodnik s nemovitostmi si zije na vysoke noze ,pripadne mu hrozi cela.Sex,drogy,rockenroll.Film je svizne natoceny.Viktor je hrabe korubce ,podvodu,neplatic dani, pracka na penize.Hudebni elektronicky podkres nam pripomina ,ze jde o party cas.Jako socioekonomicka kritika to je slabsi. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

David Kross nám od Předčítače vyrostl a zmužněl a to tak, že si může střihnout roli německého "Vlka z Wall Street" :-) Hořkosladký příběh o malém velkém podvodníčkovi, jeho kamarádovi, stejně mazané manželce a o tom, jaká svinstva nám kapitalismus nabízí. Velmi dobrý německý film. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice poněkud klišovitá, ale jinak svižně a vtipně natočená podvodnická záležitost, kterou podpořili výbornými výkony David Kross a Frederick Lau doplňovaní krásnou Janinou Ushe. Režii navíc nedělá problém přepnout do vážnější roviny a stejně tak dokáže zabrnkat na city. Z hlediska filmařského je tedy všechno v pořádku. Problém jsem s tím, co hlavní hrdinové provádějí. Tady nejde o to vybrat pojištěné kasíno, oholit miliardáře, jehož majetek má podezřelý původ nebo vyjebat ze státem. Kluci tu, alespoň zpočátku, okrádají lidi o úspory na byt a to se mi prostě příčí, kor když to tady působí jako cool počínání. Nicméně zabavilo i pobavilo a to je asi to nejdůležitější. 75% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Inšpirácia u The Wolf of Wall Street je tu dosť zreteľná, avšak v tomto prípade to nebolo orientované na burzu, ale na realitný trh. Ale ten štýl bol veľmi podobný, niekedy až príliš. Každopádne, nemecká dramédia o dvoch podvodníčkoch, ktorí postavili obrovskú realitnú pyramídu, ma bavila po všetkých stránkach. Malo to dobrý spád, ideu, a čo ma veľmi potešilo, tak aj svojský humor (hlavne tie sarkastické narážky nemali chybu!). Po hereckej stránke tiež vydarené. Takže z mojej strany viacmenej spokojnosť, teda až na to čiastočné vykrádanie vlka... ()

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Mně to přišlo dobrý. Když člověk nezná hlavní herecký aktéry a nic moc od toho neočekává, vypne po 1,5 hodině televizi s lehkým úsměvem na tváři. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Německá odpověď na Kokain a Vlka z Wall Streetu. Podvodníci tady bohatnou tak rychle, že jsem vůbec nepobral ten mechanismus, na kterým měly být ty jejich podvody založený. Nebylo to asi nic moc sofistikovanýho, protože stejně rychle skončili v lapáku. Jediný, čeho tady bylo hodně, byl koks, děvky a chlast. Jenom z toho se ale kurevsky dobrej film á la Blow uplést nedá. Žák tentokrát zůstává nadále žákem a kvalit svého učitele nedosahuje ani náhodou. Ani náhodou. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Jako televizní film by Rising High určitě uspěl. Avšak v kině by neměl co pohledávat. Z hlediska příběhového a hereckého musím uznat, že se naši němečtí kamarádi výrazně zlepšili. Nebo se zlepšil můj vztah k Německu? No, jedno z toho určitě. Film má rychlý drive, tudíž se nenudíte, herci nepřehrávají a jsou vskutku uvěřitelní, ale všechno má své ale. Kamerově žádný skvost, v některých momentech mi vizuál až moc připomíná českou kriminálku. A to úplně dobře není. Nudný vizuál udělá na snímku hodně. Většina záběrů je stejná, plochá, až bez života. S lepším vizuálem a extrémnějším příběhem bych s klidem mohl osobně vpálit pět hvězd a určitě by se Rising High objevil i někde jinde, než jenom u skopčáků. ()

Mitin 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený film, který nakousne pár žánrů. Nejlíp asi funguje jako komedie, v některých scénách jsem se upřímně nasmál. Zároveň dokáže nejednou překvapit a děj je chytře zkonstruovaný. Ne, že by laťka Netflix originals byla vysoko, ale Betonrauš (lol) je jeden z lepších! ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Jak ve světě, kde je norma žít na dluh, přijít k pár euráčům na přilepšenou. Podobnost s Czech Made Manem je asi čistě náhodná. Škoda toho rozplizlého konce. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Betonrauš, zvláštní název filmu. Delší dobu jsem na Netflixu nebyla a vím na jaké sračky tam jeden může narazit. Tady jsem klikla na první dobrou a vyplatilo se. Zajímavý film o realitních hrátkách ovšem v Evropském, potažmo německém měřítku. A bavilo mě to. Bylo to chvílemi i vtipné a chvílemi to připomínalo "Vlka z Wall Streetu". Jediné co tu visí ve vzduchu je ta morální otázka!! Kolik lidí ještě můžu obrat o všechny prachy pro svůj vlastní prospěch než se z toho všeho pobleju?! A nebo se nepobliju vůbec nikdy?!!! Za mě 85% ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Toto se Netflixu rozhodně povedlo. Filmů s podobnou tématikou je celkem dost a ani Betonrauš nazapomíná na prašule, drogy a prdelky v sexy prádle. Navíc snímek nasadí hned ze startu solidní tempo, nemá hluchou pasáž a některé scény opravdu pobaví. David Kross mě mile překvapil, film mu sednul a bylo to na jeho výkonu znát - hned po Balónu další slušný zářez. Dávám čtverec a doporučuji - 75%. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Až tak to na komédiu nevypadalo. Príbeh skôr ponúka pragmatický postoj k spoločenskému systému, ľahostajnosti a nekalej nápaditosti, kde samozrejme nemohli chybovať drogy. Príbeh o dvoch mládencoch, ktorí sa z ničoho nič ocitli v balíku vďaka tomu, že preskočili tých, ktorých sa preskočiť nedá. Potom to už je ale nie komédia, ale slušne zrežírovaná fraška, typicky pompéznom nemeckom štýle. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

V pohodě film,který není tak úplně komediální.Má rychlé tempo,sympatický herce a děj o podvodu s nemovitostma.Škoda zbytečných flashbacků,který mají mít větší přesah k dramatické sondě jednoho kluka,ale nějak moc extra to nefunguje.Současnost je lepší a David Kross fakt baví.70% ()

Reklama

Reklama