Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři lupiči vybíhají z Harrisonovy banky s lupem a nasedají ke čtvrtému do auta pod palbou policistů. Jeden to koupí a zůstane ležet, zbytek prchá před motorizovanou hlídkou. Ti trefí pneumatiku, auto prorazí plůtek a sletí ze srázu dolů. „Jarvisův gang vymazán z povrchu zemského, jeden zemřel před bankou, tři další při autonehodě,“ hlásají titulky. Nikde ale není uloupených 300 000 dolarů, policie je bezradná a Delta Insurance zapojí do hledání vyšetřovatele Toma Dwyera (Don "Red" Barry). Ten si řekne o 10 % a stopy ho vedou do zábavního parku, kde je vrak auta vystaven jako atrakce. Tam se taky nic netuše setká s přeživšími členy gangu, kteří pátrají po tom samém.  V blízkém nočním klubu sbalí zpěvačku Sheilu Kennedy (Ann Savage) a do pátrání zapojí i svou bývalou lásku Bonnie (Adele Mara). Někdo se ho pokusí přejet velkým černým autem a pak se objeví i další mrtvoly. V dramatickém finále uvidíme, kdo je kdo a kde lup skončil. (Peabody)

(více)

Recenze (2)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Levná noirová produkce studia Republic. Po docela obstojných akčních deseti minutách, kdy sledujeme přepadení, útěk gangsterů a jejich následný pád v autě z útesu se rozjíždí pátrání po ukradených penězích a začíná kulisová konverzační nuda s nevýraznými herci. Naštěstí to celé ma jen něco málo přes hodinu a posledních pár minut je zase docela v poho. ()

Atron 

všechny recenze uživatele

No byly tam celkem kraviny... auto shozené ze srázu skončilo místo u policajtů úplně zrenovované na pouti, pak taky dobré, jak autogenem odřezával stupačku a pak ji vyndal holýma rukama (hodnýho nepálí)... ale celkem to šlapalo, takže za tři. ()

Reklama

Reklama