Reklama

Reklama

Příliv

Obsahy(1)

Laura ztratí pevnou půdu pod nohama. Poté, co se vyspí s Weismanem, který dohlíží na stavbu grilovacího domku na zahradě jejího plážového domu, se ostatní dělníci utrhnou ze řetězu a Laura má pocit, že je její soukromí nenávratně narušeno. Když Weisman zmizí, dosud bezstarostná a privilegovaná Laura se musí s dělníky vypořádat sama. Její kárání však nikdo nebere vážně a Laura je nakonec nucena ustoupit za svá dokonale naleštěná okna – odkud dohlíží na muže, kteří ji také neustále sledují. Napětí stoupá, dělníci jsou čím dál arogantnější a Laura ignoruje volání svého manžela, zatímco hledá útěchu v červeném víně a čeká na Weismanův návrat. (Cinemax)

(více)

Recenze (7)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aké posolstvo prináša tento film? Že ženská nemá chlastať, inak je mega povoľná? Neviem čo iné, ale inak Gloria Carrá vyzerá, ako bola už v prechode a nie že má len 49 rokov, je dosť vysušená a tie otrasné tetovania jej tiež na atraktivite nepridávajú. Filmu chýba niečo viac, vlastne celý čas neviete, akým smerom sa to bude uberať. Pôjde o vydieranie? Odhalenú neveru? V podstate 75 minút musíte čakať na nejaký zlom. Lenže príde situácia, ktorá má asi dve minúty a po nej v podstate už nič. Na konci budete len nechápavo pozerať, že čo to vlastne chceli týmto povedať. Ja doteraz netuším. Stopli to vtedy, keď sa to ešte len malo rozbehnúť. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Neprijemny dvojznacny pribeh neni zrovna nejhlubsi. Je to nekompromisni zkoumani zenske sexuality, tridnich privilegii a menicich se pomeru sik. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tieto argentínske drámy, to jak za trest. Neviete čo to chce povedať, neviete kam to smeruje a do polky je to hotový odpad. Už len ten úvod je zmätočný. A kým sa to rozbehne, tak je aj koniec. Úplne si ale viem predstaviť slovenský remake, kde bude banda cigošov nie len využívať, ale aj vykrádať dom. My by sme to natočili ale podstatne horšie. 2 z 5 ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

vidět ty dva potetovance jak se válejí v pelechu .děj sice nabral grády ale není to nic co bych chtěla vidět ještě jednou ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Chladný, divný film, z něhož je divák rozpačitý. Je vidět, že film natáčela žena frustrovaná z mužů. ()

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Film Veroniky Chen,je aspon čiastočne ostrou a štiplavou kritikou socialnej hiearchie.Divakov ma Laura zaujat,no v skutočno sme z nej viac zmáteni.Aj ked sympatizujeme s Laurou,ako ohrozenou a zranitelnou ženou,ktoru ohrozuju zlovestni a nepredvidatelni muži,nevyspytatelnny klasizmus a rasove predsudky tykajuce sa všetkych jej jednani s tymito dvoma pracovnikmi(nie je nahoda,že priznačne pomenovany Weissman je biely šef zatial čo pracovnici su tmavši a chudobnejši)je tiež ohromujuci.Tiredna zaujatost ,sexizmus a fanatizmus doplnuju sa a navzajom kontroluju.Vysoky priliv neodchadza ani neprudi,chradne v utlme. ()

Reklama

Reklama