Reklama

Reklama

Ztracené dívky

  • USA Lost Girls
Trailer

VOD (1)

Zoufalá matka se snaží najít pohřešovanou dceru a odhalit pravdu – a pomáhá tak uzavřít šňůru nevyřešených vražd. Podle skutečné události. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Lost Girls" toho podľa mňa neprináša moc. V prvom rade máme príbeh podľa skutočnej udalosti, ktorý by mal byť zaujímavý, no v skutočnosti to nie je spracované tak, aby ma to nejako výrazne zaujalo. Nemá to ani režisérsky štýl, ani nejaké výnimočné momentky, ani vysoko zaujímavé postavy. Plus pôsobia často zbytočne. Realita je taká, že je tu veľké množstvo postáv, ktoré sa dali jednoducho vyhodiť z príbehu a dokopy by sme o nič zásadné neprišli. Sú tam asi len preto, že je to podľa skutočnej udalosti. No nič výrazné s nimi nespravia, nedajú im nič čo by ich nejako posúvalo a nakoniec celý film stojí na jeho cieli, matke a detektívovi, čo to vyšetruje. A ostatní sú tam okrajovo. A to je aj hlavný dôvod, prečo ma tento film tak veľmi nezaujal. Herecké výkony sú funkčné a je fajn, že sa dočkáme aj záveru, no celkové vyšetrovanie je mdlé, atmosféra tu moc silná nie je, postavy toho moc nepridávajú a s výnimkou záveru som na nič dokopy nečakal. Čo viac mám k tomu dodať? Film má Lolu Kirke a Oonu Laurence, a ani tak som si nenašiel nič výrazné, čo by som pochválil. Lebo nemám dokopy čo na filme vyzdvihnúť. Je to proste definícia slova - Meh. Hodnotenie: C ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Mohla to být dobrá detektivka. Bohužel, máme tady sociální rodinné drama v hlavní roli s velmi vyžilou matkou, která, spolu se svýma děckama a nějakým ženským spolkem, dostala ve filmu k dispozici tak 70% stopáže. Každý okamžik, kdy byla na obrazovce a něco tam s někým cholericko hystericky plácala, mi lezl na nervy. Bylo třeba hodně přetáčet. Nepotěší ani experimentální kamera a chaotický střih. (16%) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nechápu , že to není v červených číslech kdejaký thriller co je sračka má více než tohle na Imdb to má 61 ze 100 to taky není moc, ale pořád lepší než tady (určitě je to lepší než ten thriller s Tedem Bundym minulý rok) . Dále nechápu co je na tom jako mysteriózního teda , když už má film takovou nálepku čekám pod tím nějaké nadpřirozené prvky třeba duchy, mluvení s mrtvými a podobně to tu rozhodně není. Jinak k filmu asi takhle dcera zavolá matce, že ji přijde navštívit a neobjeví se. Matce někdo zavolá a řekne jí, že se o její dceru postaral a ona ji jde hledat. Zjistí, že měla 5 mobilů a účet na craiglistu a živila se jako prostitutka a její poslední hovor byl na policii kde chtěla pomoct, ale policie na ni hodila obří bobek. Celý film se snaží přesvědčovat policii, že její dceru někdo zabil, ale ta ji nevěří pak najde několik těl a začne tomu věřit více. 60 procent za téma (pokud pominu toho Bundyho od té doby jsem thriller podle skutečné události neviděl) a 20 přihodím za film. Z filmu jde vyvodit několik věcí buď to byl ten doktor pak prodal barák a vraždí třeba jinde nebo to byl ten jeho soused a chtěl to hodit na něho případně někdo z těch policistů (ten hlavní inspektor se chová divně od začátku) a chtěl to ututlat. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ztracené dívky by sa mohli kľudne nazvať aj "Hledání kurev" a nikto by nič nemohol povedať. Jedna mamička si nevie priznať, že jej dcéra bola obyčajná štetka a viní z toho políciu. Thrillerová linka tú vlastne žiadna nefunguje, divák nepociťuje záujem ani napätie. Súhlasím s užívateľom Trevorom - ako dokument by to mohlo byť celkom dobré. Ako film to zlyhalo na plnej čiare. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Podle popisu jsem očekával napínavé, nervy drásající drama, dostal jsem však nicneříkající, extrémně nudný a laciný pokus o kvalitní drama. Atmosféra takřka nulová, nepovedl se taktéž výběr herců, kteří jsou vesměs nevýrazní a nemají čím zaujmout. Nelíbilo se mi ani celkové zpracování příběhu, který je sice založen na skutečných událostech, ale postrádá větší spád, silnější momenty jsou zde podány tak nudně, že absolutně nedokážou upoutat divákovu pozornost. Závěr filmu totálně o ničem. Jediné malé bezvýznamné plus patří Amy Ryan, bez které by byl tento film úplným propadákem. Když to tak shrnu, snímek mi nic nedal, ničím mě nezaujal a tak nudné drama jsem dlouho neviděl. Příště se však Ztraceným dívkám vyhnu obloukem, zbytečná ztráta času. 1/10. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Pár let po smrti Shannon zemřela i její matka Mari Gilbert, a to násilnou smrtí. Ubodala jí její nejmladší dcera Sara Elizabeth během schizofrenického záchvatu. Později za to byla zatčena a odsouzena. (Tejkina)
  • Natáčelo se od 15. října do 27. listopadu 2018 v americkém státě New York. (BMW12)

Reklama

Reklama