Reklama

Reklama

Goop Lab s Gwyneth Paltrow

(seriál)
  • USA The Goop Lab (více)
Trailer
USA, 2020, 3 h 19 min (Minutáž: 30–37 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Zvídavá Gwyneth Paltrow v čele týmu své značky goop zkoumá psychedelika, práci s energií a další lehce kontroverzní témata ze světa wellness. (Netflix)

Recenze (7)

Freemind odpad!

všechny recenze uživatele

Ono by to bylo legrační, kdyby se nenašlí lidé, kteří těmto blbostem vážně věří. Stupidní a škodlivý pořad, jako by se Netflix (a Paltrowová) snažili dokázat, že pro peníze udělají doslova všechno, etika-neetika. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Noo, tak Gwynetke sa zachcelo meniť svet a zostať pritom cool a in. Snaha pekná, výsledok ale neveľmi presvedčivý... dokumentárne, informačne ani umelecky. Výnimkou je emancipačná časť o ženskej sexualite. ()

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

Gwyneth Paltrow šíří bludy, dezinformace a bizár všeho druhu! To si žádný rozumný člověk nemůže nechat ujít. Vysílá své mimoně a umpalumpy do světa, aby našli a vyzkoušeli nejpopulárnější pseudovědecké ezorituály. Ti po pár minutách projdou instantnějším sebenalezením než sáčková polívka, a slzy tečou proudem. Vážně - není zde epizody, kde by někdo neronil Niagáry! Ačkoliv jde pro skeptiky o celkem humorný vhled do alternativní medicíny, je smutné si uvědomit, že tomu někdo i reálně věří. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gwyneth Paltrow přináší přehled současných trendů alternativního duchovního rozvoje. Začíná zlehka u psychadelik, jejichž za určitých podmínek pozitivní vliv (nejen) u psychiatrických pacientů patří mezi aktuální hity i mezi odbornou veřejností. První slabší, emocemi nabitý díl ukazuje, že v Goop lab nešíří žádné bludy, ale vychází ze současného vědeckého poznání. Jednotlivé díly se dost liší z hlediska divácké zábavy, ale třeba Wim Hofova metoda ledového dýchání mi vyloženě rozšířila obzory. Tvůrci jdou ještě o kus dál a kromě hmatatelných nebo alespoň měřitelných vlivů jdou daleko za hranu toho, co jsme v rámci běžné produkce navyklí vidět. Celkově sérii hodnotím jako zajímavou příležitost otestovat, co všechno jsem jako divák ochotná přijmout. ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne, ne, ne. Velká nechutnost a jeden velký podvod. Od jiných podvodů se liší jen tím, že vůdce podvodného kultu je slavná herečka. Obrovské selhání a nezodpovědnost od Netlfixu, že něco takového je ochotný podporovat. Je to plné bludů, zavádějících informací a často i potenciálně škodlivých věcí. Jedná se o jednu velkou reklamu navíc na pofidérní produkt. ()

Reklama

Reklama