Reklama

Reklama

Natalie Woodová: Co zůstalo skryto

(TV film)
  • USA Natalie Wood: What Remains Behind
Trailer

Obsahy(1)

Dokumentární film Natalie Woodová: Co zůstalo skryto zkoumá život a kariéru herečky Natalie Woodové z jedinečného pohledu její dcery Natashy Gregson Wagnerové a dalších, kteří ji znali nejlépe. Snímek, který obsahuje dosud neviděné domácí nahrávky, fotografie, deníky, dopisy a artefakty, stejně jako důvěrné rozhovory s hereččinými přáteli, rodinou a kolegy, znovu nahlíží na její osobní i profesní úspěchy a výzvy, které byly zastíněny tragickou smrtí ve 43 letech. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý medailónik, prierez kariérou, osobný život a inak jej dcéra sa na ňu veľmi podobá. Ale čakal som viac ohľadom jej smrti. Tam Chris Walken zrejme nebude mať celkom čisté svedomie... ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Film jako terapie pro pozůstalé. První půl hodina je rodokmenové představování, kdo je čí nevlastní bratr a vyženěná sestra, až se v tom člověk přestává orientovat. Všechno se neustále stáčí k hereččině smrti a o filmech se toho moc nedozvíme, to jde stranou na úkor rodinné terapie dcery a otce, kteří před kamerou hrají divákům jakési psychodrama a pořád dokola si přeříkávají, jak to všechno bylo, asi aby se ujistili, že to tak bylo. Bohužel pro diváky to až tak záživné není. Pocitově to má tři hodiny. Jestli se chcete dozvědět něco o tom, jak dobrá byla Natalie Wood herečka, jednoduše se podívejte na její filmy. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama